Toco Tholin olie Natumas Warm 250 ml

Normaal € 6,99
Vanaf 2 € 6,89
Vanaf 4 € 6,79

Jouw prijs 6,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Natumas Warm 250 ml

Toco-Tholin Natumas Warm 250 ml is een natuurlijke massage olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid en is een wat vettere massageolie voor het inmasseren. In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je altijd de voor jou geschikte massage olie.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Toco-Tholin Natumas Warm 250 ml is een natuurlijke massageolie met een verwarmend effect op de huid. De Toco-Tholin Natumas Warm massage olie is fijn om mee te masseren en werkt diep in op de spieren, waardoor de doorbloeding van de spieren tijdens de massage wordt bevorderd.

Voordelen Toco Tholin olie Natumas Warm

  • Natuurlijke massage olie van Toco Tholin
  • Massageolie met verwarmend effect op de huid
  • Voor professionals en consumenten

Deze Natumas Warm massage olie van Toco Tholin is ook bedoeld voor een voorbereidende massage ter voorbereiding op een lichamelijke inspanning waarbij de spieren en gewrichten (intensief) gebruikt worden. Vóór de aktie of warming-up de spieren en gewrichten goed in-masseren met de Toco-Tholin Natumas Warm massage olie. De Toco Tholin massage olie Natumas Warm beschermt sporters tegen de invloed van kou en regen bij buitensporten.

De Natumas Warm massage olie van Toco-Tholin voedt de droge en schrale huid en is heerlijk na het douchen, ontharen e.d. Door zijn bijzondere samenstelling is Natumas Warm een massage olie die geschikt is voor ieder huidtype. Bij een sterk behaarde huid of voor buitensport kun je het beste de Natumas Warm massage-olie van Toco-Tholin gebruiken. Voor een ontspannende massage kun je het beste de Medimas massage olie van Toco-Tholin gebruiken.

Ingrediënten Natumas Warm massageolie

Natumas Warm massage olie bestaat uit de volgende ingrediënten: soja-, zonnebloem-, eucalyptusolie, capsicum oleoresin, steranijs-, amandel-, kruidnagel-, petit grain-, lavendel, rozemarijnolie, vitamine E en menthol.

Capsicum is het natuurlijke bestanddeel in de Toco-Tholin Natumas Warm massage olie dat zorgt voor het warmte-gevoel. Dit kan wat roodheid of een lichte irritatie veroorzaken. Belangrijk is te weten dat bij Natumas Warm beweging nodig is om het warmtegevoel op de huid te ervaren en dat vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt! Vind je het warmtegevoel te sterk? Dan kun je dit verminderen door te mengen met Natumas of Medimas massage-olie van Toco-Tholin. Ook is het mogelijk Toco Tholin Natumas Warm massage olie gedeeltelijk af te wassen met waslotion van Toko Tolin.

In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je naast massageolie ook diverse massage artikelen.

Reviews

Pluspunten

  • Toco-Tholin Natumas Warm is een warme massage olie
  • Massageolie geschikt voor alle soorten massages
  • Geeft een warmtegevoel op de huid

Related products

Toco Tholin Medimas massage olie 500 ml

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toco-Tholin Balsem Warm 250 ml

22,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toco-Tholin balsem Speciaal 50 ml

8,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 250 ml
Soort: Massage olie