Teennagelknipper

Normaal € 19,89
Vanaf 2 € 19,79
Vanaf 4 € 19,49

Jouw prijs 19,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: PR63006-1

Deze teennagelknipper is ideaal voor iedereen die het lastig vindt om te bukken. De nagelknipper voor tenen heeft een lange steel waardoor je comfortabel en zelfstandig jouw teennagels kunt knippen. Ergonomisch ontworpen en extra lange gehoekte teennagelknipper zodat je niet ver voorover hoeft te buigen tijdens het knippen van de teennagels. Kijk ook naar andere handige badkamer hulpmiddelen of een praktische aantrekhulp.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Nagelknipper tenen

Een nagelknipper tenen is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om de tenen en voeten te bereiken. Deze extra lange gehoekte teennagelknipper is slim ontworpen zodat je niet ver voorover hoeft te buigen tijdens het knippen van jouw teennagels. De zachte ergonomische gevormde handgrepen zorgen voor een goede grip. De licht gebogen roestvrij stalen messen voorkomen dat de teennagel wegglijdt tijdens het knippen. Knipt zelfs door de hardste nagels. De teennagelknipper heeft een lengte van 21 cm. De nagelknipper met een lange steel maakt het mogelijk om zonder hulp en door (zeer) beperkt te buigen zelf de teennagels te knippen. Deze nagelknipper voor de tenen wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat de teennagelknipper deze lastige handelingen makkelijker maakt.

Voordelen teennagelknipper

  • Comfortabel en praktisch teennagels knippen met de teennagelknipper
  • Ergonomisch ontworpen en extra lange gehoekte teennagelknipper zodat je niet ver voorover hoeft te buigen
  • Ideale nagelknipper voor tenen met een lange steel en zachte handgrepen

Teennagels knippen

Teennagels knippen is iets waar de meeste mensen niet over na denken. Toch is het verstandig om naast het gebruik van een goede teennagelknipper met lange steel ook de volgende tips door te nemen. De belangrijkste tip is: knip de nagels nooit te kort. Hierdoor voorkom je dat de nagelwand ontstoken raakt en het mogelijk inscheuren van de nagels. Knip de teennagels bij voorkeur nadat je uit bad of de douche komt. De nagels zijn dan zacht en kunnen daardoor minder snel inscheuren bij het knippen. Het is belangrijk dat je de teennagels, in tegenstelling tot de vingernagels, recht af knipt. De hoekjes van de teennagel moeten namelijk vrij liggen van de huid om het mogelijk ingroeien van de nagel in de huid te voorkomen. Het tweede advies is: knip de teennagels regelmatig om te voorkomen dat ze ingroeien. Daarnaast kunnen te lange teennagels ook gaten in de sokken en pijn bij het lopen veroorzaken. Nagels groeien ongeveer 2 tot 3 mm per maand. Als onderdeel van een goede voetverzorging is het dus een kwestie van je teennagels in de gaten houden en ongeveer elke 2 tot 3 weken afknippen. Kijk ook naar andere bad douche hulpmiddelen.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Comfortabel en praktisch teennagels knippen met de teennagelknipper
  • Ergonomisch ontworpen zodat je niet ver voorover hoeft te buigen
  • Ideale nagelknipper voor tenen met een lange steel

Minpunten

  • De teennagelknipper is een hygiëne artikel en kan daardoor niet na gebruik geretourneerd worden

Specificaties

Kleur: Wit