Sale

Stoelfiets Able2

Normaal € 34,89
Nu voor € 24,89
Vanaf 2 € 24,49
Vanaf 4 € 23,99

Jouw prijs 24,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR15341

Met deze stoelfiets van Able2 train je op een comfortabele manier je lichaam. Een stoel fietstrainer is handig en praktisch om zittend vanuit je stoel mee te oefenen. Gebruik deze bewegingstrainer om de spieren van je benen of armen te trainen. Kijk naar de beste stoelfiets voor ouderen, thuis fitness en training.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze stoelfiets van Able2 is handig en praktisch om mee te trainen. Met een stoel fiets train en beweeg je vanuit een comfortabele positie de spieren van je benen of armen. Een stoel fietstrainer is ook perfect voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid. Vandaar dat een trapfiets veel gebruikt wordt voor fysiotherapie, fitness en natuurlijk ook thuis training. Door te trainen met een stoelfiets behoud je je fitheid, ook als je de hele dag zittend werk doet. Stoelfietsen helpen je om op een comfortabele en vooral efficiënte manier je lichaam te trainen. Met een stoelfiets train je niet alleen je spieren, maar ook je flexibiliteit. Ook houd je met behulp van het trainen met een stoelfiets je conditie op pijl. Doordat je in een comfortabele positie zit kun je tijdens het trainen met een stoelfiets ook andere dingen doen zoals een boek lezen of tv kijken. Bekijk ook de uitgebreide video over het eenvoudig monteren en het gebruik van de Able2 stoel fietstrainer.

Voordelen stoelfiets Able2

  • Comfortabel zittend trainen met de Able2 fietstrainer
  • Stoel fietstrainer voor armen en benen, met instelbare weerstand
  • Stoel fiets voor ouderen en thuis fitness

Je kunt de weerstand van de Able2 stoelfiets goed en eenvoudig instellen met de draaiknop. Dit betekent dat je de stoelfiets training goed kunt blijven opbouwen en variëren. Het handige is dat je dus zelf kunt instellen hoeveel weerstand de stoel fietstrainer tijdens het fietsen geeft. Als je moet revalideren of jouw conditie wilt opbouwen zet je de weerstand van de stoelfiets laag voor een lagere trainingsintensiteit. Als je meer getraind bent of meer uitdaging wilt, kun je de weerstand van de stoelfiets langzaam verhogen zodat je zwaarder moet trappen. Een belangrijk voordeel van de Able2 stoel fietstrainer zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten van de trappers wordt voorkomen en je veilig en comfortabel kunt blijven oefenen. De afmetingen van de Able2 stoelfiets zijn lengte x breedte x hoogte: 54 x 40,5 x 21 cm.

De Able2 fietstrainer is veelzijdig en wordt veel gebruikt voor verschillende fitness oefeningen en voor revalidatie thuis. De Able2 stoelfiets is geschikt voor jong en oud. Met deze trapfiets kunnen de armen of benen bewegen waarbij de weerstand lichter of zwaarder kan worden ingesteld. Deze Able2 stoelfiets is perfect voor de training van armspieren en beenspieren. De traploos verstelbare weerstand van deze stoel fietstrainer kun je eenvoudig en handmatig instellen met behulp van de draaiknop.

De stoelfiets wordt gebruikt als revalidatietoestel voor de benen bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbenen. De Able2 stoelfiets is een bewegingstrainer die onder andere wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties. Perfecte stoel fietstrainer om thuis mee te trainen of in de oefenruimte bij de fysiotherapeut.

Trainen met deze stoelfiets versterkt de spieren en bevordert de bloedcirculatie. Bovendien is dit een arm- en beentrainer in één omdat je met de stoelfiets de benen en armen kunt trainen. Door de instelbare weerstand kun je de training opbouwen en variëren. Lichtgewicht en compacte stoel fietstrainer met een onderhoudsvrij en duurzaam stalen frame. Voorzien van degelijke anti-slip doppen en makkelijk te monteren.

Stoelfietsen zijn ideaal voor een comfortabele training en gemakkelijke beweging vanuit je stoel of bank om de benen te trainen of op tafel om de armen te bewegen. Deze solide en fraaie stoel fietstrainer heeft anti-slip doppen om jouw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de trapfiets op de vloer of tafel te voorkomen. Je kunt deze Able2 stoelfiets gemakkelijk opbergen en overal mee naar toe nemen zodat je altijd kunt trainen.

In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je altijd het geschikte oefenmateriaal. Geschikt voor consumenten en professionals.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Stoelfiets voor training, fitness en revalidatie
  • Bewegingstrainer voor armen en benen met instelbare weerstand
  • Stoel fiets voor ouderen en thuis training

Related products

Stoelfiets opvouwbaar Moves
Stoelfiets opvouwbaar met display Moves

54,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stoelfiets opvouwbaar Vitility
Stoelfiets opvouwbaar Vitility

59,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beentrainer katrol Moves
Beentrainer katrol Moves

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beentrainer Fit Stretch Mambo Max
Beentrainer Fit Stretch Mambo Max

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
kniekussen beenkussen
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs
Lengte : 54 cm
Breedte: 40,5 cm
Hoogte: 21 cm
Trainingsniveau: Beginner, Gemiddeld
Soort training: Flexibiliteit, Revalidatie, Uithoudingsvermogen