Mini hometrainer Able2

Normaal € 34,89
Nu voor € 24,89
Vanaf 2 € 24,49
Vanaf 4 € 23,99

Jouw prijs 24,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR15341-3

Met deze mini hometrainer van Able2 train je op een comfortabele manier je lichaam. Een oefenfiets is handig en praktisch om zittend vanuit je stoel mee te oefenen. Gebruik dit oefenfietsje om de spieren van je benen of armen te trainen. Kijk naar de beste stoelfiets voor ouderen, thuis fitness en training.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze mini hometrainer van Able2 is handig en praktisch om mee te trainen. Met een oefenfiets train en beweeg je vanuit een comfortabele positie de spieren van je benen of armen. Een mini hometrainer is ook perfect voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid. Vandaar dat een oefenfiets veel gebruikt wordt voor fysiotherapie, fitness en natuurlijk ook thuis training. Door te trainen met een mini hometrainer behoud je je fitheid, ook als je de hele dag zittend werk doet. Mini hometrainers helpen je om op een comfortabele en vooral efficiënte manier je lichaam te trainen. Met een oefenfietsje train je niet alleen je spieren, maar ook je flexibiliteit. Ook houd je met behulp van het trainen met een mini hometrainer je conditie op pijl. Doordat je in een comfortabele positie zit kun je tijdens het trainen met een oefenfiets ook andere dingen doen zoals een boek lezen of tv kijken. Bekijk ook de uitgebreide video over het eenvoudig monteren en het gebruik van de Able2 mini hometrainer.

Voordelen mini hometrainer Able2

  • Comfortabel zittend trainen met de Able2 mini hometrainer
  • Oefenfiets voor armen en benen, met instelbare weerstand
  • Mini hometrainer voor ouderen en thuis fitness

Je kunt de weerstand van de Able2 mini hometrainer goed en eenvoudig instellen met de draaiknop. Dit betekent dat je de oefenfiets training goed kunt blijven opbouwen en variëren. Het handige is dat je dus zelf kunt instellen hoeveel weerstand de stoel fietstrainer tijdens het fietsen geeft. Als je moet revalideren of jouw conditie wilt opbouwen zet je de weerstand van de mini hometrainer laag voor een lagere trainingsintensiteit. Als je meer getraind bent of meer uitdaging wilt, kun je de weerstand van het oefenfietsje langzaam verhogen zodat je zwaarder moet trappen. Een belangrijk voordeel van de Able2 mini hometrainer zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten van de trappers wordt voorkomen en je veilig en comfortabel kunt blijven oefenen. De afmetingen van de Able2 oefenfiets lengte x breedte x hoogte: 54 x 40,5 x 21 cm.

Oefenfiets

De Able2 oefenfiets is een veelzijdige mini hometrainer. Deze oefenfiets wordt veel gebruikt voor verschillende fitness oefeningen en voor revalidatie thuis. De Able2 oefenfiets is geschikt voor jong en oud. Met deze mini hometrainer kunnen de armen of benen bewegen waarbij de weerstand lichter of zwaarder kan worden ingesteld. Deze Able2 oefenfiets is perfect voor de training van armspieren en beenspieren. De traploos verstelbare weerstand van het oefenfietsje kun je eenvoudig en handmatig instellen met behulp van de draaiknop.

De mini hometrainer wordt gebruikt als revalidatietoestel voor de benen bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbenen. De Able2 oefenfiets is een mini hometrainer die onder andere wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties. Perfecte oefenfiets om thuis mee te trainen of in de oefenruimte bij de fysiotherapeut.

Trainen met deze mini hometrainer versterkt de spieren en bevordert de bloedcirculatie. Bovendien is dit een arm- en beentrainer in één omdat je met de oefenfiets de benen en armen kunt trainen. Door de instelbare weerstand kun je de training opbouwen en variëren. Lichtgewicht en compacte mini hometrainer met een onderhoudsvrij en duurzaam stalen frame. Voorzien van degelijke anti-slip doppen en makkelijk te monteren.

Mini hometrainers zijn ideaal voor een comfortabele training en gemakkelijke beweging vanuit je stoel of bank om de benen te trainen of op tafel om de armen te bewegen. Deze solide en fraaie oefenfiets heeft anti-slip doppen om jouw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de trapfiets op de vloer of tafel te voorkomen. Je kunt deze Able2 mini hometrainer gemakkelijk opbergen en overal mee naar toe nemen zodat je altijd kunt trainen.

In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je altijd het geschikte oefenmateriaal. Geschikt voor consumenten en professionals.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Mini hometrainer voor training, fitness en revalidatie
  • Oefenfiets voor armen en benen met instelbare weerstand
  • Mini hometrainer voor ouderen en thuis training

Related products

Stoelfiets opvouwbaar met display Moves

54,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stoelfiets opvouwbaar Vitility

59,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beentrainer katrol Moves

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beentrainer Fit Stretch Mambo Max

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs