Seirin J-Type no 5 Dry Needling naalden 0,25 x 40 mm

Normaal € 12,49
Vanaf 5 € 12,29
Vanaf 10 € 11,99

Jouw prijs 12,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: S-J2540

Seirin J-Type no.5 Dry Needling naalden 0,25 x 40 mm zijn voorzien van een comfort grip handvat met het unieke Light Touch Insertion. Bekijk ons assortiment voor meer dry needling- en acupunctuurnaalden. Praktische kleur codering voor het makkelijker identificeren van de diameter van de naalden. Een verpakking bevat 100 naalden, beschermt met een kunststof tube. Iedere naald is afzonderlijk en steriel verpakt.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De dry needling naalden van Seirin bieden de gebruiker een stevige grip! De ergonomisch ontworpen grip van de naalden komt door het gebruik van de soort plastic. Het is gemaakt van extreem lichtgewicht, huid- en milieuvriendelijk polypropyleen plastic. Tevens heeft de handvat van een naald een geribbeld design. Dit zorgt voor een nog betere grip ten opzichte van de vorige designs. Tevens voorkomt het dat het uitglijden met een vinger merendeels uitgesloten kan worden.

De naald is samengesteld van roestvrij staal. Het polijsten van de naald resulteert in een extreem dunne naald dat eenvoudig en zonder pijn bij de patiënt in te brengen is. De naald is precies in het midden van de houder gepositioneerd. Dit zorgt er ook voor dat de gebruiker de naald makkelijk en precies in een soepele beweging bij de patiënt kan inbrengen. Tevens zijn de naalden met kleurcodes aangegeven. Dit voorkomt verwarring tussen de type naalden en het vergeten van een naald tijdens een sessie.

Seirin heeft haar omverpakkingen zo ontworpen dat de gebruiker het met één hand kan openen. Het design van de verpakking heeft de kleur dat overeenkomt aan de naalden. De naalden blijven in de verpakking steriel! Dit is dankzij de verbeterde verzegeling van Seirin, het sluit kansen op besmetting of onrein helemaal uit! Ondanks de stevige verzegeling is het pakje door de gebruiker eenvoudig te openen.

Staan uw gewenste afmetingen Seirin naalden (nog) niet in ons assortiment massageartikelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Reviews

Related products

Seirin J-Type no 1 Dry Needling 0,16 x 30 mm
Seirin J-Type no 1 Dry Needling 0,16 x 30 mm

12,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Seirin J-Type no 8 Dry Needling 0,30 x 60 mm
Seirin J-Type no 8 Dry Needling 0,30 x 60 mm

12,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Diameter en naaldlengte: 0,25 x 40 mm
Kleur: Paars