Seirin J-Type no 5 Dry Needling 0,25 x 30 mm

Normaal € 12,49
Vanaf 5 € 12,29
Vanaf 10 € 11,99

Jouw prijs 12,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: S-J2530

Seirin J-Type no. 5 Dry Needling 0,25 x 30 mm acupunctuurnaalden zijn ergonomisch ontworpen naalden waarbij de specialist een comfortabele en stevige grip bij heeft. De speciaal ontworpen houder met ribbels zorgt voor extra gemak tijdens het precisiewerk.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Het ergonomisch ontworpen design van de Seirin naalden helpt in de praktijk om de klanten zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. De houder van de naald is gemaakt van een lichtgewicht, milieu- en huidvriendelijk plastic. Het zorgt voor een comfortabele en stevige grip. Dankzij de geribbelde vorm heeft Seirin ervoor gezorgd dat de kans op uitglijden met de vingers minimaal is.

De verpakkingen van de dry needling naalden van Seirin zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te openen zijn met één hand. Tevens hebben de verpakkingen dezelfde kleur codering als de naalden. De pakjes waar de naalden in zitten zijn goed verzegeld, hierdoor is kans op besmetting nihil. De kleuren worden gebruikt bij zowel de naalden en verpakkingen. Hierdoor is het makkelijker voor de gespecialiseerde gebruiker om de naalden te herkennen en niet een pakje over het hoofd te zien.

De acupunctuurnaalden zijn precies in het midden van de houder gepositioneerd. Dit zorgt ervoor de de specialist het met precisie en soepel kan hanteren. De dry needling naalden zijn beschikbaar in diverse varianten met verschillende afmetingen. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor massage artikelen en alle dry needling naalden van Seirin.

Reviews

Specificaties

Diameter en naaldlengte: 0,25 x 30 mm
Kleur: Paars