Seirin J-Type no 3 Dry Needling 0,20 x 30 mm

Normaal € 12,49
Vanaf 5 € 12,29
Vanaf 10 € 11,99

Jouw prijs 12,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: S-J2030

Seirin J-Type no.3 Dry Needling 0,20 x 50 mm zijn voorzien van een comfort grip handvat met het unieke Light Touch Insertion. Bekijk ons assortiment voor meer dry needling- en acupunctuurnaalden. Praktische kleur codering voor het makkelijker identificeren van de diameter van de naalden. Een verpakking bevat 100 naalden, beschermt met een kunststof tube. Iedere naald is afzonderlijk en steriel verpakt.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Seirin J-Type no.3 Dry Needling 0,20 x 50 mm is voorzien van ergonomisch ontworpen grip dat het gebruik van de naald veilig en vriendelijk maakt. De J-type naalden hebben elk een houvast gemaakt van extreem lichtgewicht, milieuvriendelijk polypropyleen plastic dat huidvriendelijk is. Het voorziet de gebruiker van een stevige en comfortabele grip. In combinatie met de Light Touch Insertion is het inbrengen van de Seirin naald zeer eenvoudig.

De Dry Needling naalden hebben een diameter van 0,20 mm en een naaldlengte van 50 mm. De roestvrijstalen naalden zijn precies te positioneren doordat ze zich exact in het midden van de tube bevinden.

Dry needling staat voor het inbrengen van een droge naald in de betrokken spier of spieren. Dit betekent het inbrengen van de naald zonder medicatie. Dit valt niet te verwarren met acupunctuur behandelingen. Dry needling behandelingen zijn gebaseerd op neurofysiologische principes en wordt uitgevoerd doordat er met de naald in de triggerpoint wordt geprikt.

Het effect van een triggerpoint is het ontstaan van een strakke band in de spier en staan ook wel bekend als spierknopen. De triggerpoint is het meest pijnlijke punt in de band. Dit resulteert in het minder goed functioneren van de spier en het hebben van plaatselijke krampen. Tevens kan het ook zorgen voor minder concentratie. Door het prikken met een Seirin J-type Dry Needling naald in de triggerpoint trekken de spiervezels samen en verdwijnen de verkrampingen. inklemmen van bloedvaten en zenuwen, pijn aan de hoofd, armen, benen en romp of aanhechtingsproblemen zijn allemaal klachten die een persoon kan ervaren van triggerpoints. Dit valt te voorkomen met het juiste gebruik van Dry Needling.

Voor meer dry needling naalden van Seirin bekijk ons uitgebreid assortiment massageartikelen

Reviews

Related products

Seirin J-Type no 1 Dry Needling 0,16 x 30 mm
Seirin J-Type no 1 Dry Needling 0,16 x 30 mm

12,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Seirin J-Type no 8 Dry Needling 0,30 x 60 mm
Seirin J-Type no 8 Dry Needling 0,30 x 60 mm

12,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Diameter en naaldlengte: 0,20 x 30 mm
Kleur: Blauw