Kousenaantrekker Ezy-On Small

Normaal € 24,89
Vanaf 2 € 24,49
Vanaf 4 € 23,99

Jouw prijs 24,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: HA0830-1

Met deze kousenaantrekker is het aantrekken van kousen en sokken weer een eenvoudige dagelijkse handeling. Dit hulpmiddel voor kousen aantrekken heeft een extra grote opening waardoor je de kous of sok makkelijk op de Ezy-On Small kunt plaatsen. Daarna kun je zelf of samen met een verzorgende zittend of staand de kous eenvoudig aantrekken. Een aantrekhulp is ideaal voor iedereen die niet goed kan buigen bij het aankleden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Heb je moeite met het aantrekken van jouw kousen of sokken? De kousenaantrekker Ezy-On is een compact en handzaam hulpmiddel dat het aantrekken van kousen gemakkelijker maakt. De aantrekhulp bestaat uit een handig metalen frame dat is voorzien van een gladde blauwe laklaag. Deze laag maakt het glijden van de kous of sok over de kousen aantrekker gemakkelijker. Om de kousenaantrekker goed te gebruiken rol je als eerste stap de kous of sok over de aantrekhulp. Daarna duw je de voet door de opening in de kous. Door de voet, en daarna het been, rustig door de kousenaantrekker te duwen en gelijktijdig aan de kous te trekken, trek je de steunkous over jouw voet en onderbeen.

De Ezy-On kousenaantrekker is zo gemaakt dat dit hulpmiddel het aantrekken van de kous of sok met behulp van een verzorgende gemakkelijker maakt. Deze kousen aantrekker is niet geschikt om volledig zelfstandig te gebruiken als je moeite hebt met bukken of de armen strekken. Deze kousaantrekker ontlast de verzorgende die je helpt bij het aantrekken grotendeels. Ook leverbaar in een grotere uitvoering: de Ezy-On Large die je volledig zelfstandig en zonder hulp van anderen kunt gebruiken. Bekijk ook de video die goed uitlegt hoe je de Ezy-On Small kousenaantrekker het beste kunt gebruiken.

Voordelen kousenaantrekker Ezy-On

  • Comfortabel en praktisch kousen en sokken aantrekken met de Ezy-On Small kousenaantrekker
  • Ideaal voor iedereen die het lastig vindt om kousen of sokken aan te doen
  • Deze kousen aantrekker wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

Kousenaantrekker thuiszorgwinkel

Je kunt deze kousenaantrekker natuurlijk bij de thuiszorgwinkel kopen. Maar natuurlijk ook net zo makkelijk en voordeliger online bij MediPreventie bestellen. De kousenaantrekker van de Helping Hand is perfect om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft om zelfstandig kousen of sokken aan te trekken. De kousen aantrekker Ezy-On Small heeft een metalen frame met een extra grote opening waardoor je de kous of sok makkelijk op de aankleedhulp kunt plaatsen. Door deze grotere opening van 13 cm is de kousaantrekker breed genoeg voor grotere of gezwollen voeten zonder onnodig kousen of sokken uit te rekken. De sokken- en kousenaantrekker wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorg professionals omdat de Ezy-On aankleedhulp speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde motoriek of bewegelijkheid.

Kousen aantrekker

De kousen aantrekker is gemaakt van metaal met een blauwe rubberen coating waardoor de kous of sok gemakkelijk over de aantrekhulp glijdt. Lichtgewicht kousenaantrekker met een gewicht van maar 500 gram. De afmetingen van de Ezy-On Small zijn: een hoogte en breedte van 20 cm, een diepte van 16 cm en een extra brede opening van 13 cm. Dit zorgt ervoor dat deze kousen aantrekker voor bijna iedereen geschikt is. Je kunt ook naar de grotere Ezy-On Large kijken die je nog makkelijker zelfstandig kunt gebruiken. De Ezy-On Large heeft dezelfde opening, een hoogte van 50 cm en is voorzien van extra handgrepen voor nog meer comfort en gebruiksgemak. Je kunt de Ezy-On kousen aantrekker eenvoudig schoonmaken met een natte doek. Ideale hulp bij kousen en sokken aantrekken en handig om mee te nemen op reis door de compacte en handzame afmetingen. De kousaantrekker behoort tot ons assortiment ADL-hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven, waar veel mensen dagelijks plezier en profijt van hebben.

Kousenaantrekker Ezy-On Small gebruiken

De Ezy-On Small kousenaantrekker is speciaal ontwikkeld voor mensen met heupklachten, voor- of na heupoperaties, rugklachten, beroertes of heupartritis. Door de ergonomische en uitgekiende vorm van de kousaantrekker en door de Ezy-On samen met je verzorgende te gebruiken, hoef je nauwelijks te bukken bij het kousen of sokken aantrekken. Deze Ezy-On Small hulp voor kousen aantrekken heeft een glad metalen frame met een extra grote opening waardoor je de kous of sok makkelijk op de aantrekhulp kunt schuiven. En er natuurlijk ook weer af kan laten glijden tijdens het kousen of sokken aantrekken. Door de ronde en grote opening vormt de opening van de kous zich goed naar jouw voet en kun je de sokken of kousen gemakkelijk aantrekken. Volg onderstaande stappen als gebruiksaanwijzing om de Ezy-On Small kousen aantrekker goed te gebruiken.

  • Zet de Ezy-On op een stevige ondergrond en rol de kous op en trek de kous over de ronde opening van de aantrekhulp totdat je weerstand voelt en gebruik geen kracht. Zorg ervoor dat de hiel van de kous zich bovenaan het frame bevindt.
  • Plaats de kousen aantrekker op de grond. Gebruik één voet als vaste en stabiele basis. Trek vervolgens zelf of samen met de verzorgende de kous aan terwijl je op een stoel zit of stabiel op één been staat.
  • Steek jouw voet in de Ezy-On kousaantrekker en trek de kous rustig omhoog. Zorg er voor dat de kous goed over het been verdeeld is.
  • Trek de kous omhoog totdat deze volledig is aangetrokken en van het frame van de aantrekhulp afglijdt.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Comfortabel en praktisch kousen en sokken aantrekken met de Ezy-On Small
  • Ideaal hulpmiddel voor iedereen die het lastig vindt om kousen of sokken aan te doen
  • Deze kousen aantrekker wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorg professionals

Related products

aantrekhulp steunkousen ezy-on large
Aantrekhulp steunkousen Ezy-On Large

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Easy Pull sok aantrekker
Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

schoen aantrekhulp
Schoen aantrekhulp Pro - Helping Hand

15,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
kniekussen beenkussen
Kniekussen beenkussen

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Traagschuim kussen
Traagschuim kussen

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Sokaantrekker
Type grijper: Sokaantrekker
Kleur: Blauw