Knoophaak met ritsopener

Normaal € 7,79
Vanaf 2 € 7,49
Vanaf 5 € 7,29

Jouw prijs 7,79

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 25231-1

Een knoophaak is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om zelfstandig knopen vast te maken. Aan de onderkant van deze veelzijdige knoop haak zit een een c-vormige haak waarmee je ritsen kunt openen en sluiten. De knoophaak met ritsopener is een ideaal hulpmiddel waardoor dit weer eenvoudige dagelijkse handelingen worden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze knoophaak is het vastmaken van knopen weer een eenvoudige taak. De knoop haak is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die moeite heeft met het zelfstandig vastmaken van knopen. Met de knoophaak kun je knopen dicht maken als je hier te weinig coördinatie of kracht voor hebt. De haak steek je door het knoopsgat en haak je om de knoop. Dan trek je de knoop door het knoopsgat en haal je de knoophaak weer van de knoop af. Deze knoophaak van is perfect om te gebruiken door iedereen die moeite heeft om zelfstandig knopen vast te maken. De knoophaak is een ideaal hulpmiddel bij het vastmaken van verschillende soorten knopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen van overhemden, shirts en broeken. Voor het vastmaken van knopen van een broek zoals een pantalon, kun je de knoop haak onder een iets schuinere hoek houden om de knoop van de broek te sluiten. Met de c-vormige haak aan de onderkant kun je ritsen openen en sluiten. Deze knoophaak met ritsopener wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals omdat de knoophaak speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde fijne motoriek van vingers of hand. De lichtgewicht knoophaak heeft een lengte van 15 cm.

Voordelen knoophaak met ritsopener

  • Comfortabele en veelzijdige knoop haak met ritsopener
  • Ideale knoophaak voor iedereen die het soms lastig vindt om zelf knopen vast te maken
  • De knoophaak wordt als hulpmiddel aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals

Moeite met het knopen of ontknopen van jouw kleding? Of het openen en sluiten van ritsen? Dan is deze knoophaak met ritsopener een ideaal hulpmiddel voor jou! Bovendien wordt de knoop haak door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals als hulpmiddel aanbevolen. Aankleden is nog nooit zo makkelijk geweest met deze aantrekhulp. De knoophaak is uitermate geschikt voor personen met gewrichtklachten om de inspanning bij het knopen vast maken en aankleden een stuk gemakkelijker te maken. Heb je last van artritis, atrose, reuma, jicht of andere klachten die de functie van jouw hand en vingers doen verminderen? Dan is deze knoophaak een ideaal hulpmiddel voor jou!

Beoordelingen

Pluspunten

  • Comfortabele en veelzijdige knoop haak met ritsopener
  • Ideale knoophaak voor iedereen die het soms lastig vindt om zelf knopen vast te maken
  • De knoophaak wordt als hulpmiddel aanbevolen door zorgprofessionals

Specificaties

Kleur: Zwart