Aangepast mes Oxo Good Grips

Normaal € 17,89
Vanaf 2 € 17,49
Vanaf 4 € 16,99

Jouw prijs 17,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR65592

Een aangepast mes is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met een standaard mes te eten. Dit ergonomische mes is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Professionele kwaliteit mes van Oxo Good Grips.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Dit aangepaste mes van Oxo Good Grips is speciaal ontworpen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed meer uit de voeten kunnen met een standaard mes. Dit ergonomische mes heeft een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat het handvat een optimale grip heeft en comfortabel in de hand ligt. Dit lichtgewicht mes is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het ergonomische mes is gemaakt van roestvrij staal en thermoplastisch rubber. Dit aangepaste mes kan in de vaatwasser tot een temperatuur van 70 graden en kan niet in de magnetron. Aangepast bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Ergonomisch verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Of als je minder handkracht hebt, je hoeft dit verdikte bestek namelijk minder vast te knijpen.

Voordelen aangepast mes Good Grips

  • Ergonomisch mes met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Aangepast mes met een professionele kwaliteit van Oxo Good Grips

Buigbaar bestek

De vorken en lepels van dit ergonomische bestek van Oxo Good Grips kunnen in de gewenste hoek gebogen worden. Dit buigbaar bestek zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Let op: het is het beste om het bestek eenmalig in de gewenste stand tot maximaal 90 graden te buigen en zo te laten. Als het bestek telkens opnieuw wordt terug gebogen, dan kan het materiaal verzwakken en afbreken. Niet vaker dan 10 keer buigen, bij voorkeur maar één keer buigen. De aangepaste messen van Oxo Good Grips kunnen niet gebogen worden.

Verdikt bestek

Verdikt bestek heeft een dikker handvat dan normaal bestek. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel, soeplepel of theelepel goed vast te houden. Dit ergonomische mes heeft een tot 3,5 cm verdikt handvat met een lengte van 11 cm waardoor je het verdikte bestek makkelijker kunt vastpakken. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip en houvast hebben.

Dit ergonomische bestek is lichter dan standaard bestek. Hierdoor is het gemakkelijker om het aangepaste bestek te gebruiken. In onderstaande tabel is per soort ergonomisch bestek van Oxo Good Grips het gewicht aangegeven. En of het bestek wel of niet buigbaar is. Oxo Good Grips heeft ook verzwaard bestek met een gewicht van 170 gram per vork, mes of lepel.

BestekGewichtBuigbaar
Vork< 100 gramJa
Mes< 100 gramNee
Eetlepel< 100 gramJa
Soeplepel< 100 gramJa
Theelepel< 100 gramJa

Verzwaard bestek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van verzwaard bestek door bepaalde gebruikers voor (nog) meer controle zorgt. Vandaar dat Oxo Good Grips bestek er ook als verzwaard bestek is. Dit verzwaarde bestek heeft een gewicht van 170 gram per vork, mes of lepel. Ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole en een voorkeur voor wat zwaarder bestek hebben.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Aangepast mes met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ergonomisch mes met een professionele kwaliteit van Oxo Good Grips

Related products

Bestverkocht
ergonomische bestek set zwart
Aangepast bestek set 4-delig Zwart

29,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

ergonomische bestek set rood
Aangepast bestek set Rood 4-delig

30,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

verdikt bestek set zwart
Verdikt bestek set 4-delig Praktisch

19,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

aangepast gekarteld mes oxo good grips
Aangepast mes Gekarteld Oxo Good Grips

17,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

aangepaste vork oxo goodgrips
Aangepaste vork Oxo Good Grips

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

aangepaste lepel oxo good grips
Aangepaste eetlepel Oxo Good Grips

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

bordrand groot
Bordrand Groot

3,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aangepast bestek: Mes
Kleur: Zwart