IcePower MSM 200 ml

Normaal € 18,99
Vanaf 2 € 18,79
Vanaf 4 € 18,49

Jouw prijs 18,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: ICEP-MSM200-1

IcePower MSM 200 ml verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel. Ice Power MSM is naast de bekende frisse menthol en eucalyptus versterkt met het bestanddeel MSM. Het regelmatig gebruiken van Icepower MSM spierbalsem stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en spieren sneller herstellen. Ice Power MSM is ideaal om te gebruiken bij chronische pijnklachten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

IcePower MSM gel is een frisse en makkelijk smeerbare spiergel in een handige knijptube met een inhoud van 200 ml. De Ice Power MSM gel is een krachtigere versie van de Ice Power cold gel en kan gebruikt worden tegen chronische en langdurig aanhoudende pijnklachten. MSM is de afkorting van Methyl Sulfonyl Methaan, dit is een natuurlijke pijnstiller. Het lichaam maakt deze stof automatisch aan, maar door het gebruik van de Ice Power MSM gel wordt het lichaam gestimuleerd om deze stof sneller aan te maken. De Ice Power MSM gel kan zoals gezegd gebruikt worden tegen chronische en langdurig aanhoudende pijnen, zoals Shinsplints, een tennisarm of bij een zweepslag. Ook is Ice Power MSM gel zuinig in gebruik en ideaal om te gebruiken voor massages.

Voordelen IcePower MSM 200 ml

  • IcePower MSM 200 ml cold gel verzacht en versoepelt spieren en gewrichten
  • Ice power gel is zuinig in gebruik en ook ideaal om te gebruiken voor massages
  • Frisse en makkelijk smeerbare spiergel in een handige knijptube van 200 ml

Als je Ice Power gel MSM aanbrengt en laat intrekken zorgt dit binnen enkele minuten voor een plaatselijke verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden. Doordat het lichaam koud wordt, ontvangen de hersenen een signaal dat er iets niet klopt. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag om de koude plek weer te verwarmen naar lichaamstemperatuur. Dit gebeurt door middel van het pompen van bloed naar de pijnplek. Dit stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spieren sneller herstellen. Daarnaast stimuleert Ice Power gel MSM het lichaam om de natuurlijke pijnstiller MSM aan te maken. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en Ice Power dringt zeer diep door in de spieren en gewrichten. Ice Power gel MSM is een koude gel met natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus (géén kamfer, ibuprofen en/of diclofenac) en is verrijkt met het bestanddeel Methyl Sulfonyl Methaan.

Over IcePower cold gel

Ice Power gel is de nummer 1 spiergel uit Finland met unieke eigenschappen en wordt inmiddels wereldwijd in meer dan 75 landen verkocht. Ice Power is geschikt voor veel verschillende toepassingen en wordt gebruikt door zowel (top-)sporters als mensen met alledaagse pijnen en blessures. Icepower cold gel is dus geschikt voor professionals en consumenten. Ice Power gel heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten. Hierdoor zal het gebruik van Icepower gel de pijn verminderen en de circulatie van het bloed in het lichaam en specifiek in de spieren van de aangedane plek bevorderen. Hierdoor herstellen spieren sneller en ben je eerder van jouw blessures en klachten af. De Ice Power gel bevat alleen natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus.

IcePower cold gel toepassingen

Door de grote hoeveelheid menthol en eucalyptus in de Ice Power gel, heeft Icepower een breed werkingsspectrum en kan het gebruikt worden ter behandeling van veel verschillende klachten en in diverse situaties. Ook werkt Icepower cold gel preventief. Denk hierbij aan de volgende toepassingen.

  • Spier- en gewrichtspijn zoals rug-, schouder-, nek-, heup- en knieklachten en overbelaste spieren
  • Blessures zoals krampen, zwellingen en kneuzingen. En ook verrekkingen, verstuikingen en bij een zweepslag
  • Overige toepassingen waarvoor Icepower cold gel ook gebruikt wordt zijn groeipijnen, hoofdpijn, jeuk en insectenbeten, verkoudheid en blauwe plekken

Hoe gebruik je Ice Power cold gel?

Verspreid regelmatig 3 tot 4 keer per dag een zichtbare hoeveelheid Ice Power cold gel op de te behandelen plek tot de pijn verzacht is. Laat de cold gel intrekken, niet masseren! Ice Power Cold Gel wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en wonden.

Voel het 3C effect van Ice Power gel

Cooling

Ice Power gel verlaagt gecontroleerd de huidtemperatuur en heeft een optimale combinatie van menthol en eucalyptus. Deze unieke combinatie verlaagt de huidtemperatuur circa 5 tot 7 graden voor minimaal 3 uur.

Controle

Icepower beïnvloedt de pijnzenuwen door de huidtemperatuur te verlagen. De verlaging van de huidtemperatuur en koeling activeert de TRPM8-receptor. Deze TRPM8-receptor behoort tot de groep van thermoregulatiereceptoren waardoor de pijnsignalering en de pijnsensatie worden beïnvloed.

Circulatie

Eerst vermindert het verkoelende effect van Ice Power gel de bloedcirculatie, maar na 15 minuten begint de bloedcirculatie te stijgen. Door de toename van de bloedcirculatie ontspannen de spieren zich. De toename van de bloedcirculatie bevordert daarnaast het herstel.

Beoordelingen

Pluspunten

  • IcePower MSM 200 ml cold gel verzacht en versoepelt spieren en gewrichten
  • Ice Power gel is zuinig in gebruik en ook ideaal om te gebruiken voor massages
  • Frisse en makkelijk smeerbare spiergel in een handige knijptube van 200 ml

Specificaties

Inhoud: 200 ml
Soort: Sportgel