Ice Power roller 75 ml

Normaal € 12,99
Vanaf 2 € 12,79
Vanaf 5 € 12,49

Jouw prijs 12,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: ICEP-R-75

De Ice Power roller met cold gel verzacht en versoepelt spieren en gewrichten en stimuleert een snel herstel. Deze handige Icepower roller is speciaal voor plaatsen waar je moeilijk bij kan, zoals rug, nek en schouders. Ook is de Ice Power roller perfect om te gebruiken tijdens het sporten omdat de gel niet aan je handen komt. Het regelmatig gebruiken van Icepower spierbalsem stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en spieren sneller herstellen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Icepower roller

Met de Icepower roller kun je deze cold gel zelf op lastig bereikbare plekken op je lichaam aanbrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nek, rug en schouders. Daarnaast is de Icepower roller perfect om te gebruiken tijdens het sporten. De Icepower cold gel komt namelijk niet aan je handen te zitten, waardoor je de spiergel gemakkelijk en snel tijdens het sporten met de Icepower roller op de pijnplek kan aanbrengen. Bijvoorbeeld tijdens een sportwedstrijd, op de wielerfiets of tijdens het wandelen. Ice Power cold gel is een frisse en makkelijk smeerbare spiergel in een handige roller met een inhoud van 75 ml. Ook is Ice Power zuinig in gebruik en ideaal om te gebruiken voor massages. Ice Power cold gel is een koude gel met alleen natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus (géén kamfer, ibuprofen en/of diclofenac).

Ice Power roller 75 ml

  • Ice Power cold gel verzacht en versoepelt spieren en gewrichten
  • Handige Icepower roller voor lastig bereikbare plekken
  • De Ice Power roller is ook ideaal voor tijdens het sporten

Ice Power roller

Gebruik de Ice Power roller om de cold gel aan te brengen en laat de gel intrekken. Dit zorgt binnen enkele minuten voor een plaatselijke verlaging van de temperatuur met circa 5 tot 6 graden. Doordat het lichaam koud wordt, ontvangen de hersenen een signaal dat er iets niet klopt. Vervolgens gaat het lichaam aan de slag om de koude plek weer te verwarmen naar lichaamstemperatuur. Dit gebeurt door middel van het pompen van bloed naar de pijnplek. Dit stimuleert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en spieren sneller herstellen. De verlaagde temperatuur blijft minimaal 3 uur gehandhaafd en Icepower dringt zeer diep door in de spieren en gewrichten.

Over Ice Power cold gel

Ice Power cold gel is de nummer 1 spiergel uit Finland met unieke eigenschappen en wordt inmiddels wereldwijd in meer dan 75 landen verkocht. Ice Power is geschikt voor veel verschillende toepassingen en wordt gebruikt door zowel (top-)sporters als mensen met alledaagse pijnen en blessures. Icepower cold gel is dus geschikt voor professionals en consumenten. Ice Power gel heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten. Hierdoor zal het gebruik van Icepower gel de pijn verminderen en de circulatie van het bloed in het lichaam en specifiek in de spieren van de aangedane plek bevorderen. Hierdoor herstellen spieren sneller en ben je eerder van jouw blessures en klachten af. De Ice Power gel bevat alleen natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus.

Ice Power cold Gel toepassingen

Door de grote hoeveelheid menthol en eucalyptus in de Ice Power gel, heeft Icepower een breed werkingsspectrum en kan het gebruikt worden ter behandeling van veel verschillende klachten en in diverse situaties. Ook werkt Icepower cold gel preventief. Denk hierbij aan de volgende toepassingen.

  • Spier- en gewrichtspijn zoals rug-, schouder-, nek-, heup- en knieklachten en overbelaste spieren
  • Blessures zoals krampen, zwellingen en kneuzingen. En ook verrekkingen, verstuikingen en bij een zweepslag
  • Overige toepassingen waarvoor Icepower cold gel ook gebruikt wordt zijn groeipijnen, hoofdpijn, jeuk en insectenbeten, verkoudheid en blauwe plekken

Hoe gebruik je Ice Power cold gel?

Verspreid regelmatig 3 tot 4 keer per dag een zichtbare hoeveelheid Ice Power cold gel op de te behandelen plek tot de pijn verzacht is. Laat de cold gel intrekken, niet masseren! Ice Power Cold Gel wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en wonden.

Voel het 3C effect van Ice Power gel

Cooling

Ice Power gel verlaagt gecontroleerd de huidtemperatuur en heeft een optimale combinatie van menthol en eucalyptus. Deze unieke combinatie verlaagt de huidtemperatuur circa 5 tot 7 graden voor minimaal 3 uur.

Controle

Icepower beïnvloedt de pijnzenuwen door de huidtemperatuur te verlagen. De verlaging van de huidtemperatuur en koeling activeert de TRPM8-receptor. Deze TRPM8-receptor behoort tot de groep van thermoregulatiereceptoren waardoor de pijnsignalering en de pijnsensatie worden beïnvloed.

Circulatie

Eerst vermindert het verkoelende effect van Ice Power gel de bloedcirculatie, maar na 15 minuten begint de bloedcirculatie te stijgen. Door de toename van de bloedcirculatie ontspannen de spieren zich. De toename van de bloedcirculatie bevordert daarnaast het herstel.

Reviews

Pluspunten

  • Ice Power cold gel verzacht en versoepelt spieren en gewrichten
  • Handige Icepower roller voor lastig bereikbare plekken
  • De Ice Power roller is ook ideaal voor tijdens het sporten

Related products

Ice Power cold gel 150 ml
Ice Power cold gel 150 ml

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power 400 ml
Ice Power cold gel 400 ml

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power MSM 100 ml
Ice Power MSM 100 ml

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power MSM 200 ml
Ice Power MSM 200 ml

18,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power cold spray 200 ml
Ice Power cold spray 200 ml

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 75 ml
Soort: Sportgel