Ice Power cold spray 200 ml

Normaal € 11,99
Vanaf 2 € 11,79
Vanaf 4 € 11,49

Jouw prijs 11,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: ICEPCS200

Ice Power cold spray 200 ml is een koudespray die de huid snel en goed koelt. Ideale coolspray voor het herstel bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren tijdens of na het sporten of andere fysieke inspanningen. Ice Power cold spray koelt direct tot circa 15 minuten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment spierbalsem. Met deze cold spray heb je altijd een directe eerste hulp bij blessures bij de hand.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Cold spray

Ice Power cold spray 200 ml is perfect als eerste hulp bij blessures, spierspanning, verstuikingen en lichte brandwonden. Ice Power cold spray koelt direct tot circa 15 minuten. De koude cryo behandeling kan worden voortgezet met een Ice Power cold gel of hot cold pack. Spray de cold spray een paar seconden vanaf 15 cm afstand op de pijnlijke plek. Uitsmeren niet nodig. Pas op voor bevriezingsverschijnselen! Directe eerste hulp bij (sport-) blessures. Dit is hét koude product dat iedere professional zoals een coach, teamverzorger, fysiotherapeut of BHV-er bij zich moet hebben. Ook ideaal om thuis te gebruiken bij kleine ongelukjes of blessures. Deze cold spray is 180 graden draaibaar, de spuitbus werkt dus ook op zijn kop!

Voordelen Ice Power cold spray 200 ml

  • Ice Power cold spray koelt de huid snel en goed
  • Ideale coolspray bij blessures, na het sporten en andere inspanningen
  • De koudespray koelt direct tot ongeveer 15 minuten

Cool spray

Bij een blessure, verstuiking of verzwikking is het belangrijk om direct goed te koelen met behulp van een professionele cool spay. De Icepower cool spray kun je direct uitwendig toepassen bij acute blessures zodat het herstel na de blessure sneller verloopt. Daarnaast wordt de Ice Power cool pray gebruikt bij overbelaste en gevoelige spieren na of tijdens het sporten of andere fysieke inspanningen. Om deze cool spray optimaal te gebruiken moet je de bus eerst schudden voor gebruik. Daarna moet je de cool spray met een afstand van 15 cm op de huid sprayen. Het is belangrijk dat je niet langer dan 5 seconden op dezelfde plek spuit met de cool spray. Je kunt de cool spray niet gebruiken op een beschadigde huid. Kijk ook naar de Ice Power cold gel die zeer diep doordringt in de spieren en gewrichten.

Over Ice Power cold gel

Ice Power gel is de nummer 1 spiergel uit Finland met unieke eigenschappen en wordt inmiddels wereldwijd in meer dan 75 landen verkocht. Ice Power is geschikt voor veel verschillende toepassingen en wordt gebruikt door zowel (top-)sporters als mensen met alledaagse pijnen en blessures. Icepower cold gel is dus geschikt voor professionals en consumenten. Ice Power gel heeft een verkoelende werking op spieren en gewrichten. Hierdoor zal het gebruik van Icepower gel de pijn verminderen en de circulatie van het bloed in het lichaam en specifiek in de spieren van de aangedane plek bevorderen. Hierdoor herstellen spieren sneller en ben je eerder van jouw blessures en klachten af. De Ice Power gel bevat alleen natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus.

Ice Power cold Gel toepassingen

Door de grote hoeveelheid menthol en eucalyptus in de Ice Power gel, heeft Icepower een breed werkingsspectrum en kan het gebruikt worden ter behandeling van veel verschillende klachten en in diverse situaties. Ook werkt Icepower cold gel preventief. Denk hierbij aan de volgende toepassingen.

  • Spier- en gewrichtspijn zoals rug-, schouder-, nek-, heup- en knieklachten en overbelaste spieren
  • Blessures zoals krampen, zwellingen en kneuzingen. En ook verrekkingen, verstuikingen en bij een zweepslag
  • Overige toepassingen waarvoor Icepower cold gel ook gebruikt wordt zijn groeipijnen, hoofdpijn, jeuk en insectenbeten, verkoudheid en blauwe plekken

Hoe gebruik je Ice Power cold gel?

Verspreid regelmatig 3 tot 4 keer per dag een zichtbare hoeveelheid Ice Power cold gel op de te behandelen plek tot de pijn verzacht is. Laat de cold gel intrekken, niet masseren! Ice Power Cold Gel wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Vermijd contact met ogen, slijmvliezen en wonden.

Voel het 3C effect van Ice Power gel

Cooling

Ice Power gel verlaagt gecontroleerd de huidtemperatuur en heeft een optimale combinatie van menthol en eucalyptus. Deze unieke combinatie verlaagt de huidtemperatuur circa 5 tot 7 graden voor minimaal 3 uur.

Controle

Icepower beïnvloedt de pijnzenuwen door de huidtemperatuur te verlagen. De verlaging van de huidtemperatuur en koeling activeert de TRPM8-receptor. Deze TRPM8-receptor behoort tot de groep van thermoregulatiereceptoren waardoor de pijnsignalering en de pijnsensatie worden beïnvloed.

Circulatie

Eerst vermindert het verkoelende effect van Ice Power gel de bloedcirculatie, maar na 15 minuten begint de bloedcirculatie te stijgen. Door de toename van de bloedcirculatie ontspannen de spieren zich. De toename van de bloedcirculatie bevordert daarnaast het herstel.

Reviews

Pluspunten

  • Ice Power cold spray koelt de huid snel en goed
  • Ideale coolspray bij blessures, na het sporten en andere inspanningen
  • De koudespray koelt direct tot ongeveer 15 minuten

Related products

Ice Power cold gel 150 ml
Ice Power cold gel 150 ml

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power 400 ml
Ice Power cold gel 400 ml

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power roller 75 ml
Ice Power roller 75 ml

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power MSM 100 ml
Ice Power MSM 100 ml

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Ice Power MSM 200 ml
Ice Power MSM 200 ml

18,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 200 ml
Soort: Coldspray