Hot cold pack Roll-on Moves Extra large

Normaal € 32,99
Vanaf 2 € 32,79
Vanaf 4 € 32,49

Jouw prijs 32,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 07-050105 XL

Hot cold pack Roll-on MoVeS Extra Large wordt veel gebruikt bij blessurebehandeling. Deze hot cold pack heeft een praktisch roll-on systeem en is geschikt voor warmte- en koudetherapie. We bieden een uitgebreid assortiment met altijd een geschikte hot cold pack.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze hoogwaardige hot cold pack van MoVeS is zeer geschikt voor de behandeling van blessures aan de schouders, armen, heupen en benen. Deze hot cold pack wordt compleet geleverd inclusief praktische compressie sleeve en heeft een uniek en gepatenteerd roll-on systeem.

Dit betekent dat je eerst de compressie sleeve aanbrengt. Daarna schuif je deze hot cold pack als een soort mouw (sleeve) over je blessure. Daardoor zorgt deze hot cold pack voor een volledige bedekking (rondom) van de blessure en blijft zeer goed op zijn plaats zitten. Uiteraard is deze hot cold pack herbruikbaar.

Deze hotcold pack wordt compleet geleverd inclusief isolerende compressie sleeve en gebruiksinstructies. De compressie sleeve zorgt voor extra comfort en gaat bevriezingsverschijnselen tegen doordat de hot cold pack niet direct op de huid komt. Door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen blijft deze cold hot pack bij gebruik als icepack zacht en comfortabel.

Verschillende maten:

MaatOmtrekDoorsnede
Small 10 cm tot 25 cm 10 cm
Medium 25 cm tot 38 cm 12,5 cm
Large 38 cm tot 53 cm 15 cm
Extra Large 53 cm tot 58 cm 17,5 cm


Deze hotcold pack in de maat Extra Large is geschikt voor een omtrek van 53 cm tot 58 cm en heeft een lengte van 15 cm. Deze hot cold pack van MoVeS is ook verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Specifiek voor de enkels is de professionele Roll-on hot cold pack inclusief compressie enkelbrace beschikbaar.

Deze hotcold pack is gemaakt van polyurethaan en is van een uitstekende kwaliteit. Koelen kan in de vriezer of koelkast. Verwarmen kan in warm water of magnetron. Raadpleeg voor gebruik altijd eerst de gebruikershandleiding.

Uitermate geschikt voor professioneel gebruik door sporters, sportverzorgers, fysiotherapeuten voor blessurebehandeling, sportverzorging én warmte- en koude therapie.

Gebruiksaanwijzing hot cold pack MoVeS Extra Large

  • Schuif de hot cold pack op de blessure of de ledematen.
  • Schuif de hot cold pack roll-on op zijn plaats.
  • Zorg ervoor dat de hot cold pack roll-on de juiste maat is.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Zowel koude- en warmte therapie
  • Uniek en gepatenteerd roll-on techniek
  • Rondom en dus volledige bedekking van uw ledemaat

Minpunten

  • Geschikt voor een omtrek van 50cm tot 58cm

Specificaties

Maat: Extra large
Kleur: Blauw