Hot cold pack Soft Moves

Normaal € 10,99
Vanaf 2 € 10,89
Vanaf 4 € 10,79

Jouw prijs 10,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Maat
Productnummer: 07-010303 medium

Hot cold pack Soft voor het effectief koelen of aangenaam verwarmen van spieren en lichaam. Deze herbruikbare hot cold pack is de ideale combinatie van een hot pack en ice pack in één. De cold hot pack Soft Medium is gevuld met 100% natuurlijke klei, is extra zacht en kan direct op de huid gebruikt worden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Hot cold packs worden gebruikt als hot pack of warmtepakking voor het gericht en aangenaam verwarmen van spieren en gewrichten of delen van het lichaam. Na een inspanning of acute blessure worden hot cold packs toegepast als coolpack of ice pack om de spieren juist te koelen zodat de spieren tot rust komen en zich goed kunnen herstellen.

Voordelen cold hot pack Soft Moves Medium

  • Gevuld met natuurlijke klei waardoor extra zacht en comfortabel
  • Mag in direct contact met de huid gebruikt worden
  • Effectief spieren koelen en aangenaam verwarmen

De herbruikbare hot cold packs in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit waardoor je er lang plezier van hebt. De cold hotpack Soft is gevuld met 100% natuurlijke klei en is extra zacht en comfortabel. Geschikt om in direct contact met de huid te gebruiken. Kijk ook naar de handige bijpassende overtrekjes. Op de cold hot pack zelf staat ook een beknopte gebruiksaanwijzing. Onze Moves cold hot packs Soft zijn geschikt voor gebruik door professionals en consumenten.

Bij gebruik als warmtepakking geeft de hot pack gedurende 20 tot 30 minuten een aangename warmte af. Bij gebruik als ice pack kun je ongeveer 20 tot 30 minuten effectief koelen. Ook bij lagere temperaturen tot -20°C blijft de cold pack goed buigbaar en flexibel. Dit heeft als voordeel dat je de spieren en gewrichten maximaal kunt afdekken en effectief behandelen.

Soorten hot cold packs

Bij Moves kun je kiezen voor de Standaard hot cold pack gevuld met gel of de Soft variant gevuld met 100% natuurlijke klei. Hot cold packs zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een kleinere cold hot pack voor het behandelen van bijvoorbeeld vingers en handen of de pols. Voor grote lichaamsdelen zoals de rug en benen is een groter formaat hot cold pack beter geschikt. Er zijn ook speciale ice packs en hot packs in de vorm van een sleeve die je rondom armen, knieën en benen kunt gebruiken. Kijk ook naar de cold hot packs met drie secties die specifiek geschikt zijn als ice pack en warmtepakking voor de nek en schouders.

Cold hot packs Soft van Moves

MaatAfmetingen
Small 25 x 15 cm
Medium 30 x 20 cm
Large 35 x 25 cm
Nek-schouder 40 x 20 cm

De cold hot packs Soft mogen in direct contact met de huid komen. Kijk ook naar een bijpassend overtrekje dat je er omheen kunt doen. Raadpleeg voor gebruik altijd eerst de bijgevoegde uitgebreide gebruikershandleiding.

Bij gebruik als warmtepakking zorgt deze hot pack voor een zeer aangename warmteafgifte op het lichaam. Het duurzame materiaal en de natuurlijke klei hebben groot vermogen om de temperatuur lang vast te houden en heel geleidelijk af te geven. Koelen kan in de vriezer of koelkast. Verwarmen in warm water of magnetron. Als de hot pack eenmaal op de gewenste temperatuur is gekomen dan blijft die temperatuur voor 20 tot 30 minuten aanhouden. Een cold hot pack wordt gebruikt voor een duurzame warmte behandeling en koude therapie bij stijve spieren, gewrichtspijnen, rugklachten, reumatische aandoeningen, sportblessures en ontspanning.

Deze hot cold pack Soft van Moves wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten, sportverzorgers en sporters. De herbruikbare cold hot pack van Moves zorgt voor afgifte van aangename warmte of effectieve koude bij een blessurebehandeling van gewrichten en spieren.

De hot cold pack Soft van Moves is zeer makkelijk toe te passen bij warmte en koude therapie behandelingen. De dubbele toepasbaarheid maakt deze koude en warmtepakking zeer veelzijdig en breed inzetbaar. Geschikt voor gebruik door professionals en consumenten.

De professionele en herbruikbare hot cool pack standaard van Moves band is uitermate geschikt om te gebruiken voor blessurepreventie, revalidatie en sportverzorging. Cold hot pack geschikt voor pols, arm, schouder, been, heup, knie, enkel en voet.

Over Moves

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD band zijn veranderd in de naam Moves band. De professionele kwaliteit van deze oefenbanden, foam rollers, koude- en warmte pakkingen en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Perfecte combinatie van een hot pack en ice pack
  • Gevuld met 100% natuurlijke en zachte klei
  • Extra comfortabel en kan direct op de huid gebruikt worden

Specificaties

Maat: Medium
Kleur: Blauw