Handknijper verstelbaar Licht Mambo Max

Normaal € 16,99
Vanaf 2 € 16,89
Vanaf 4 € 16,79

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 02-070102

Handknijper verstelbaar Licht Mambo Max is een handtrainer die wordt gebruikt als oefenmateriaal voor het versterken van de spieren in de handen, vingers en onderarmen. Met deze handknijper kun je overal en op ieder gewenst moment trainen. Bekijk ons volledige assortiment handtrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De handknijper verstelbaar Licht van Mambo Max wordt veel als oefenmateriaal toegepast door personal trainers en sportscholen. Je kunt deze handknijper gebruiken voor het verbeteren en versterken van de spieren in de handen, vingers en onderarmen.

Met deze set handknijpers kun je beide handen apart of tegelijk trainen. Deze handknijper wordt veel gebruikt voor het beteren van de flexibiliteit, coördinatie en kracht. De verstelbare handknijpers kunnen eenvoudig toegepast worden in diverse trainingsprogramma's.

De handknijpers beschikken over ergonomische handvatten met een kunststof coating. Hierdoor heeft de hand grip trainer een stevige en comfortabele grip tijdens het trainen. Het weerstandsniveau kan gemakkelijk ingesteld worden dankzij de draaiknop. Deze hand grip trainer hebben een weerstand van 5 kg tot en met 20 kg.

Met de verstelbare hand grip trainer van Mambo Max kun je zeer gericht de handkracht trainen. Door de spiraalvormige veer wordt er een stevige weerstand geboden bij het samenknijpen van de handknijpers. De oranje grip trainer is van uitstekende kwaliteit. De Mambo Max verstelbare hand grip trainer is de perfecte manier om de grip kracht in de hand en onderarm te versterken. Daarnaast is het ook ideaal voor sporters waarbij de grip kracht van essentieel belang is bijvoorbeeld voor honkballers, krachtsporters of bergbeklimmers. De weerstand is gemakkelijk te verstellen zodat iedereen op zijn eigen gewenste niveau en tempo kan trainen.

De handknijper is verkrijgbaar in 2 varianten:

MaatWeerstandKleur
Licht 5-20 kg Oranje
Zwaar 10-40 kg Grijs

Beoordelingen

Pluspunten

  • Uitermate geschikt voor fitness- en krachttraining
  • Verbetert de handkracht
  • Versterkt spieren in handen, vingers en onderarmen

Specificaties

Sterkte: Licht
Kleur: Oranje
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner
Soort training: Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers