Handknijper verstelbaar Zwaar MamboMax

Normaal € 18,99
Vanaf 2 € 18,89
Vanaf 4 € 18,79

Jouw prijs 18,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus dinsdag in huis

Productnummer: 02-070104

Handknijper verstelbaar zwaar van Mambo Max is een handtrainer die wordt gebruikt als oefenmateriaal. De handtrainer versterkt de spieren in de handen, vingers en onderarmen. Met deze handknijper kun je overal en op ieder gewenst moment trainen. Bekijk ons volledige assortiment handtrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze handknijpers verstelbaar zwaar van Mambo Max kun je beide handen apart of tegelijk trainen. Deze handknijpers worden gebruikt voor het beteren van de flexibiliteit, coördinatie en kracht. De verstelbare handknijpers kunnen makkelijk worden toegepast voor diverse trainingsprogramma's.

De handknijper verstelbaar Zwaar van Mambo Max wordt als oefenmateriaal gebruikt door personal trainers en sportscholen. Je kunt deze handknijpers gebruiken voor het versterken van de spieren in de handen, vingers en onderarmen.

Deze handknijpers beschikken over ergonomische handvatten met kunststof coating. Hierdoor heeft de handtrainer een stevige en comfortabele grip tijdens het trainen. Het weerstandsniveau kan gemakkelijk ingesteld worden dankzij de draaiknop op de handtrainer. Deze handknijpers hebben een weerstand van 10 kg tot en met 40 kg.

Met de verstelbare handknijpers van Mambo Max kun je zeer gericht de handkracht trainen. Door de spiraalvormige veer wordt er een stevige weerstand geboden bij het samenknijpen van de handknijpers. De grijze grip trainer is van uitstekende kwaliteit. De Mambo Max verstelbare handknijper is de perfecte manier om de grip kracht in de hand en onderarm te versterken. De weerstand is gemakkelijk te verstellen zodat iedereen op zijn eigen niveau en tempo kan trainen.

De verstelbare handknijper is verkrijgbaar in twee varianten:

MaatWeerstandKleur
Licht 5-20 kg Oranje
Zwaar 10-40 kg Grijs
Sterkte: Zwaar
Kleur: Grijs
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gemiddeld, Gevorderd
Soort training: Flexibiliteit, Kracht
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers

Pluspunten

  • Fitness- en krachttraining
  • Verbetert de handkracht
  • Versterkt spieren in handen, vingers en onderarmen