Stressbal 10 stuks MediPreventie

Normaal € 19,99
Vanaf 2 € 18,99
Vanaf 4 € 17,99

Jouw prijs 19,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: Stressbal

Heb je veel last van stress of angst of wil je grip in je handen trainen? Dan zijn deze zachte met lucht gevulde stressballen van MediPreventie een goede oplossing voor jou! Oefenen met een stress bal of handtrainer is ook geschikt voor mensen met gewrichts- en reumatische klachten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Stressballetje

Door gebruik te maken van een stressballetje train en verbeter je de mobiliteit van jouw vingers en handen. Deze anti stressbal helpt om bijvoorbeeld een stevigere grip in je handen te krijgen. Daarnaast werkt het trainen en spelen met dit MediPreventie balletje stress verlagend.

Dit met lucht gevulde stressballetje voelt comfortabel en lekker in de hand. Daarnaast biedt deze stressbal een goede weerstand voor de handen, vingers en onderarmen. Trainen met stress ballen draagt bij aan het verbeteren van de fijne en grove motoriek van de vingers en handen. Daarom worden stress ballen vaak gebruikt als vingertrainer of handtrainer.

Een anti stressbal is ook geschikt als oefenmateriaal voor fysiotherapie, oefentherapie, handtherapie, ergotherapie, sport en fitness. Door in deze stressbal te knijpen, ermee te rollen of te gooien neemt de stress af. Ook kun je met deze stressbal de handspieren ontwikkelen of juist de spanning in de handen verminderen. Het is wetenschappelijk onderzocht dat stressballetjes bij angst en pijn bij een operatie echt kan zorgen voor pijnverminderen. Het knijpen in stressballetjes zorgde voor 18 procent minder angstgevoelens en 22 procent minder pijn.

Stressballen kopen

Met een diameter van 7,5 cm is deze stressbal een prettig handzaam formaat. Deze stress ballen zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit stressballetje is luchtgevuld en gemaakt van comfortabel rubber waardoor er gemakkelijk in te knijpen is.

De MediPreventie stressbal heeft een mooie Blauwe kleur. Op de stressbal staan ons logo, telefoonnummer en website. Hierdoor kun je ons altijd gemakkelijk terug vinden. Deze stressballen kopen kan per 10 stuks voor de laagste prijs!

Beoordelingen

Pluspunten

  • Verbeter mobiliteit in vingers en handen d.m.v. stressballetjes
  • Vingertrainer en handtrainer
  • Stress ballen voor het trainen van de handspieren

Specificaties

Kleur: Blauw
Diameter: 7,5 cm
Trainingsniveau: Beginner, Gemiddeld
Soort training: Flexibiliteit, Revalidatie
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Vingers