Handknijpers Mambo Max set 2 stuks

Normaal € 9,99
Vanaf 2 € 9,79
Vanaf 4 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 02-080101

Met deze handknijpers van Mambo Max set 2 stuks kun je beide handen apart of tegelijk trainen. Deze set 2 stuks handknijpers worden gebruikt voor het beteren van de coördinatie, flexibiliteit en kracht. Deze handtrainer beschikt over handvatten met een foam soft grip. Bekijk ons volledige assortiment handtrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De handknijpers van Mambo Max set van 2 stuks stimuleren de spieren en geven de hand extra kracht. Deze handknijpers worden veel gebruikt als oefenmateriaal. Sportscholen en therapeuten gebruiken deze handtrainers ook vaak. De handknijpers versterken en verbeteren de spier in de hand en onderarm.

Met deze set handknijpers van Mambo Max kun je beide handen apart of tegelijk trainen. Deze set handknijpers worden gebruikt voor het beteren van de coördinatie, flexibiliteit en kracht van de hand. Deze hand grip trainers beschikken over handvatten met een foam soft grip voor een stevige en comfortabele grip tijdens het trainen.

Deze handknijpers hebben een weerstand van 20 kg. Met de handknijpers van Mambo Max kun je zeer gericht de handkracht trainen. Door de spiraalvormige veer wordt er een stevige weerstand geboden bij het samenknijpen van de handknijper. De grip trainer is van uitstekende kwaliteit. Deze handknijpers worden standaard per complete set van twee stuks geleverd.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Verbetert de kracht in de hand
  • Voor fitness- en krachttraining
  • Spieren trainen in de handen en vingers

Specificaties

Kleur: Zwart
Trainingsniveau: Gemiddeld
Soort training: Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie, Uithoudingsvermogen
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers