Fitness band 1,5 m - 25 st Licht Moves

Normaal € 86,99
Vanaf 2 € 85,99
Vanaf 3 € 84,99

Jouw prijs 86,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Weerstand
Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-100102 Geel 25st

Fitness band wordt veel gebruikt door professionals in de sport en fysiotherapie. Deze set bestaat uit 25 stuks fitnessbanden Licht met een lengte van 1,5 meter. Geschikt voor professionals en consumenten om effectief en gevarieerd mee te trainen. Deze fitness banden kopen kan in de weerstanden Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze elastische fitness band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex weerstandsband. Het gebruik van dit fitness elastiek voor oefeningen biedt zowel een positieve als negatieve kracht op de spieren en verbetert het bereik van beweging, de kracht en de samenwerking van de verschillende spiergroepen.

Fitness elastiek is eenvoudig om te gebruiken tijdens een stabiliteitstraining, krachttraining, revalidatietraining of progressieve weerstandstraining. Met een goede fitness band kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van de spieren trainen. Fitness banden worden in de praktijk veel toegepast voor professioneel gebruik. De Moves band is daarnaast ideaal voor een goede fitness workout thuis.

Weerstandsbanden kun je goed combineren met ander fitness elastiek en wordt veel gebruikt voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen. De fitness band werkt effectief om goede resultaten te behalen. De 25 stuks fitness banden zijn extra voordelig en het is altijd handig om meerdere elastieken bij de hand te hebben voor het geval er door bijvoorbeeld slijtage toch een fitness band knapt.

Fitnessbanden weerstanden

Deze fitnessbanden kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van het elastiek wordt groter als er door het uitrekken steeds meer spanning op het elastiek komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd. Deze fitness banden van 1,5 meter worden geleverd per 25 stuks en zijn per stuk inclusief oefenboekje verpakt. De fitness band kopen kan ook met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen van 22,5 meter en 45,5 meter die je zelf op de gewenste lengte kunt knippen.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
GeelLicht1,01,31,51,9
RoodMedium1,52,02,53,2
GroenZwaar1,62,53,03,5
BlauwExtra zwaar2,23,03,64,0
ZwartZeer zwaar2,53,44,04,9

Snap-Stop® systeem

De Moves weerstandsband beschikt over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een fitness band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de weerstandsband vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de fitness band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de Moves fitness banden en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Reviews

Pluspunten

  • Voordelige set met 25 dezelfde fitness banden
  • Verkrijgbaar in diverse weerstanden voor een goede trainingsopbouw
  • Train effectief je kracht en coördinatie met fitness band

Related products

Mini bands Licht 10 stuks
Mini bands Licht 10 stuks

24,90

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 1,5 m Medium 10 stuks Moves
Fitness band 1,5 m Medium 10 stuks Moves

42,90

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 1,5 m Medium Moves
Fitness band 1,5 m Medium Moves

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band Medium 45,5 m Latex vrij Moves
Fitness band Medium 45,5 m Latex vrij Moves

66,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner