Bedpan inclusief deksel

Normaal € 16,89
Vanaf 2 € 16,49
Vanaf 4 € 15,99

Jouw prijs 16,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: SU47173-1

Deze bedpan inclusief deksel is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen. De bedpan maakt het mogelijk om je grote behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Ergonomisch gevormde bedpan gemaakt van stevig kunststof. Door de schuin aflopende voorzijde is de bedpan gemakkelijk onder de gebruiker te plaatsen. Hierdoor hoef je niet iemand te verplaatsen om de bedpan te kunnen gebruiken. Daardoor is de bedpo zowel prettig voor de gebruiker als de verzorgende.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Als je bedlegerig bent, dan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk in bed blijft. Deze bedpan inclusief deksel maakt het mogelijk om je grote of kleine behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Je kunt de bedpan met behulp van het handvat eenvoudig onder de billen van de gebruiker schuiven. Hierdoor is het niet nodig om iemand te verplaatsen om de bedpan te kunnen gebruiken. Dit is zowel prettig voor de bedlegerige gebruiker, als voor de verzorgende. Aan de achterzijde van de bedpan zit een handvat. Door de schuine voorkant en dit handvat kun je de bedpan makkelijker onder de billen van de gebruiker schuiven. Ook kun je de bed pan makkelijker dragen als je hem gaat legen. Dankzij de deksel kun je de bedpan afsluiten, zodat er geen nare luchtjes vrijkomen. De kunststof bedpan inclusief deksel heeft een lengte van 42 en een breedte van 29,5 cm. De hoogte van de bedpo is 11,5 cm aan de achterkant en 2 cm aan de voorzijde. De inhoud van de bedpan is 3 liter. Geschikt tot een gebruikersgewicht van 130 kg. De bedpan moet met de hand gereinigd worden maar kan ook in de autoclaaf. Voor het urineren terwijl je in bed ligt kun je ook kijken naar een urinaal.

Voordelen bedpan inclusief deksel

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Door de schuin aflopende voorzijde is de bedpan gemakkelijk onder de gebruiker te plaatsen
  • De bedpan inclusief deksel is handig en praktisch voor de gebruiker en verzorgende

Als je niet uit bed kan of mag komen om gebruik te maken van het toilet, dan heb je een ondersteek po nodig. Dit is een bedpan waarin urine of ontlasting opgevangen wordt. Deze ondersteek po is voorzien van een handvat of steel zodat je de ondersteek po op een makkelijke manier onder de billen van de gebruiker kunt schuiven. Ook is dit handig als je de ondersteek po wilt meenemen om te legen. Uiteraard met de deksel op de bedpan in verband met nare luchtjes. Omdat je op de bedpan ligt is het gewicht van de persoon belangrijk om de bedpan op een eenvoudige en comfortabele manier te kunnen gebruiken. Het draagvermogen van deze kunststof bedpo inclusief deksel is 130 kg. Naast deze kunstof ondersteek po kun je ook kijken naar de bedpan van roestvrij staal. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Door de schuin aflopende voorzijde is de bedpan gemakkelijk onder de gebruiker te plaatsen
  • De bedpan inclusief deksel is handig en praktisch voor de gebruiker en verzorgende

Minpunten

  • De bedpan inclusief deksel is een hygiëne artikel en kan daardoor niet geretourneerd worden

Specificaties

Kleur: Wit