Zitring windring 41 cm Able2

Normaal € 22,89
Vanaf 2 € 22,49
Vanaf 5 € 21,99

Jouw prijs 22,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: PR20616

Met deze zitring kun je comfortabel en pijnvrij zitten. Door de zachte rand en opening in het midden van dit aambeien kussen ontzie je jouw zitvlak. Deze rubberen windring met een diameter van 41 cm is opblaasbaar en speciaal ontworpen in de vorm van een donut zitkussen. De rubberen zitring is eenvoudig op te blazen of leeg mee te nemen voor onderweg of op reis. In ons assortiment vind je altijd een geschikte zitring.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze opblaasbare zitring verlicht de druk tijdens het zitten. Deze windring zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en is zacht waardoor je comfortabel en pijnvrij kunt zitten. Dit aambeien kussen kun je gemakkelijk op blazen en weer leeg laten lopen. Hierdoor kun je dit donut zitkussen snel en gemakkelijk weer opbergen of ergens mee naar toe nemen. Deze zitring is dus handig en praktisch.

Voordelen windring zitring

  • Verlicht de druk tijdens het zitten
  • Comfortabel en pijnvrij zitten
  • Handig en praktisch donut zitkussen

Windring 41 cm

Deze windring is een speciaal ontworpen rubberen ringkussen en helpt bij het verlichten van drukpijnen op het zitvlak. Het verminderen van drukpijnen, zitklachten en stuitklachten draagt bij aan het versnellen van het genezingsproces. Dit comfortabele donut zitkussen biedt daarmee ook verlichting voor de rest van het lichaam waardoor je je beter zult voelen.

Deze zitring is met de mond of een pompje op te blazen. Let op, niet alle pompjes passen op de zitring. Deze windring is leverbaar met een diameter van 41 cm en 46 cm. Deze zitringen zijn geschikt tot een lichaamsgewicht van 91 kg. Je kunt de juiste diameter bepalen door het zitvlak van de stoel af te meten en door te kijken naar het postuur van de gebruiker. Bij twijfel adviseren wij om voor de grotere diameter windring te kiezen. Je kunt deze zitring eenvoudig reinigen met een doek en warm water.

Als deze zitring niet is opgeblazen kun je het aambeienkussen eenvoudig mee nemen op reis. Een ideaal windring zitkussen dat naast een goede oplossing voor zitproblemen ook extra comfort biedt tijdens het zitten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor een geschikt rugkussen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Zitring voor het verminderen van druk en pijn bij het zitten
  • Versnelt het genezingsproces door het drukvrij zitten
  • Comfortabel zitten met deze windring

Specificaties

Kleur: Rood
Diameter: 41 cm