Zitring Harley Designer

Normaal € 48,89
Vanaf 2 € 48,49
Vanaf 4 € 47,99

Jouw prijs 48,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: SP44233

De zitring Harley Designer is een donut zitkussen en is geschikt als aambeien kussen. Met deze zitring kun je zonder pijn en drukvrij zitten. Dit aambeienkussen is gemaakt van visco elastisch foam, ook wel traagschuim genoemd. Als alternatief kun je ook kijken naar een stuitkussen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De zitring Harley Designer is uitermate geschikt voor mensen met aambeien of met post-operatieve trauma's. Bovendien is dit aambei kussen geschikt als anti decubitus kussen voor mensen met een hoog decubitus risico. Decubitus is het risico op doorzitten of doorliggen. Dit Designer aambei kussen zorgt voor een optimale drukverdeling.

Voordelen zitring Harley Designer

  • Zitring geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en in een rolstoel
  • Traagschuim ring kussen voor een optimaal comfort en pijnvrij zitten
  • Stevige en groot formaat zitring, minder geschikt voor in de auto

Deze zitring zorgt voor plaatselijke pijnverlichting waardoor je comfortabel kunt zitten. Hoewel langdurig zitten op een zitring niet geadviseerd wordt, is het voor gebruikers van dit Harley Designer zitkussen geen probleem om wat langer op het kussen te zitten. Zitring geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en in een rolstoel. Het zitkussen is minder geschikt voor gebruik in de auto. Bekijk ons volledige assortiment voor een geschikt rugkussen voor ergonomische ondersteuning.

Het gebruik van een zitring kussen kan het genezingsproces versnellen. Een aambei zitkussen is ideaal voor mensen die op hun stuitje zijn gevallen, tijdens of na een zwangerschap of na een operatie. Je kunt deze zitring afwisselend gebruiken om de pijn te verlichten. Dit aambeien kussen is gemaakt van stevig visco elastisch foam, ook wel traagschuim genoemd. Dit aambeikussen wordt exclusief hoes geleverd. Deze kussens hebben een diameter van 44 cm en een hoogte van 10 cm. Daarnaast heeft dit zitkussen een maximaal gebruikersgewicht van 120 kg. Dit zitring heeft daarmee een behoorlijk robuust en groot formaat.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Traagschuim ring kussen voor een optimaal comfort
  • Zitring geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en in een rolstoel
  • Comfortabel en pijnvrij zitten met dit aambeien kussen

Minpunten

  • Minder geschikt voor gebruik in de auto