Wandelstok ergonomisch handvat Links 76 - 99 cm

Normaal € 17,89
Vanaf 2 € 17,49
Vanaf 4 € 16,99

Jouw prijs 17,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: PR30108-BK

De wandelstok anatomisch handvat linkshandig van Able2 is uitermate geschikt te gebruiken voor ondersteuning tijdens het wandelen. De lichtgewicht wandelstok vermindert het aantal drukpunten in hand en de belasting van de pols. Hierdoor is het mogelijk om met een prettig gevoel lange wandelingen af te leggen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze ergonomische wandelstok is verkrijgbaar voor Links en Rechts. Ook is deze uitschuifbare ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 76 tot 99 cm. Zo is de wandelstok met ergonomisch handvat dus door veel mensen goed te gebruiken. De ergonomische vorm van de anatomische wandelstok draagt bij aan het vergroten van het gebruikscomfort. Door het anatomische handvat krijgt de handpalm meer ondersteuning en vermindert de belasting van hand, vingers en pols. De gelijkmatige verdeling van het gewicht over het handvat resulteert in een betere verdeling van de druk over je handpalm. Ideaal voor mensen met reumatische klachten.

Voordelen wandelstok ergonomisch handvat Links

  • Ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 76 tot 99 cm
  • Meer veiligheid en comfort door het ergonomische handvat
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

Deze lichtgewicht wandelstok met anatomisch handvat van Able2 heeft een gewicht van 360 gram. Het handvat van de anatomische wandelstok ligt fijn in de hand en zorgt ervoor dat er geen vervelende drukpunten ontstaan. Daarnaast is de wandelstok met anatomisch handvat geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 114 kg. Aan het uiteinde van de anatomische wandel stok zit een solide rubberen stokdop met een diameter van 19 mm. Deze wandelstok is niet opvouwbaar. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere loophulpmiddelen die de stabiliteit tijdens het lopen vergroten en de kans op vallen verminderen.

Lengte wandelstok

Om de juiste lengte wandelstok en vervolgens de juiste hoogte-instelling van de gekozen ergonomische wandelstok te bepalen kun je ter indicatie gebruik maken van de volgende uitleg. Ga rechtop staan en laat de armen los langs jouw lichaam naar beneden hangen. De juiste lengte wandelstok is de afstand van de vloer tot de binnenkant van je pols. Let wel, onze uitleg en advies zijn zeker niet bindend. Uiteindelijk moet het gebruik van de wandelstok met ergonomisch handvat jezelf een comfortabel en veilig gevoel geven en jouw mobiliteit vergroten. Experimenteer daarom rustig met de hoogte-instelling rondom de lengte wandelstok die in theorie het meest optimaal is. Te lage of te hoge wandelstokken hebben nadelen en zijn niet aan te raden. Door een te korte, te lage lengte wandelstok te gebruiken zul je automatisch met een gebogen rug gaan lopen. Een gebogen rug zorgt ervoor dat je naar voren buigt en makkelijker een val zult maken. Met een te lange, te hoog ingestelde lengte wandelstok is het risico precies omgekeerd. Je loopt als het ware achterover gebogen en je kunt daardoor eerder het evenwicht verliezen. Daarnaast zijn te korte of te lange wandelstokken door de verkeerde houdingen slecht voor rug waardoor rugklachten en rugpijn kunnen ontstaan.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 76 tot 99 cm
  • Meer veiligheid en comfort door het ergonomische handvat
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

Minpunten

  • Niet opvouwbaar

Specificaties

Kleur: Zwart