Opvouwbare wandelstok ergonomisch handvat Zwart Rechts

Normaal € 19,89
Vanaf 2 € 19,49
Vanaf 4 € 18,99

Jouw prijs 19,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR30107F-BK

Deze opvouwbare wandelstok anatomisch Able2 is in hoogte verstelbaar. Deze zwarte wandelstok is eenvoudig op te vouwen en op te bergen. Deze wandelstok wordt inclusief plastic opbergtasje en zwarte plastic clip geleverd. Deze wandelstok is voor mensen die rechtshandig zijn.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze ergonomische wandelstok is Zwart verkrijgbaar voor Rechts en Links. Ook is deze opvouwbare ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 84 tot 94 cm. Zo is de wandelstok met ergonomisch handvat dus door veel mensen goed te gebruiken. De ergonomische vorm van de anatomische wandelstok draagt bij aan het vergroten van het gebruikscomfort. Door het anatomische handvat krijgt de handpalm meer ondersteuning en vermindert de belasting van hand, vingers en pols. De gelijkmatige verdeling van het gewicht over het handvat resulteert in een betere verdeling van de druk over je handpalm. Ideaal voor mensen met reumatische klachten.

Voordelen opvouwbare ergonomische wandelstok

  • Ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 84 tot 94 cm
  • Meer veiligheid en comfort door het ergonomische handvat
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

De opvouwbare wandelstok met ergonomisch handvat is erg eenvoudig op te bergen doordat je de wandel stok erg klein kan maken en vast kunt klikken met de losse zwarte clip. Vervolgens berg je de inklapbare wandelstok op in de meegeleverde hoes. Deze opvouwbare ergonomische wandelstokken zijn voor rechts en links verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Ook is deze uitschuifbare wandelstok in hoogte verstelbaar van 84 tot 94 cm. Zo is de ergonomische wandelstok dus door veel mensen goed te gebruiken. Deze lichtgewicht wandelstok met anatomisch handvat van Able2 heeft een gewicht van 360 gram. Het handvat van de anatomische wandelstok ligt fijn in de hand en zorgt ervoor dat er geen vervelende drukpunten ontstaan. Daarnaast is de wandelstok met anatomisch handvat geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 114 kg. Aan het uiteinde van de anatomische wandel stok zit een solide rubberen stokdop met een diameter van 19 mm. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere loophulpmiddelen die de stabiliteit tijdens het lopen vergroten en de kans op vallen verminderen.

Lengte wandelstok

Om de juiste lengte wandelstok en vervolgens de juiste hoogte-instelling van de gekozen ergonomische wandelstok te bepalen kun je ter indicatie gebruik maken van de volgende uitleg. Ga rechtop staan en laat de armen los langs jouw lichaam naar beneden hangen. De juiste lengte wandelstok is de afstand van de vloer tot de binnenkant van je pols. Let wel, onze uitleg en advies zijn zeker niet bindend. Uiteindelijk moet het gebruik van de wandelstok met ergonomisch handvat jezelf een comfortabel en veilig gevoel geven en jouw mobiliteit vergroten. Experimenteer daarom rustig met de hoogte-instelling rondom de lengte wandelstok die in theorie het meest optimaal is. Te lage of te hoge wandelstokken hebben nadelen en zijn niet aan te raden. Door een te korte, te lage lengte wandelstok te gebruiken zul je automatisch met een gebogen rug gaan lopen. Een gebogen rug zorgt ervoor dat je naar voren buigt en makkelijker een val zult maken. Met een te lange, te hoog ingestelde lengte wandelstok is het risico precies omgekeerd. Je loopt als het ware achterover gebogen en je kunt daardoor eerder het evenwicht verliezen. Daarnaast zijn te korte of te lange wandelstokken door de verkeerde houdingen slecht voor rug waardoor rugklachten en rugpijn kunnen ontstaan. 9. De hoogte instellen, doe je met behulp van de op de stok aanwezige pinnetjes. Om deze te gebruiken, moet je eerst de draairing losdraaien. Vervolgens kun je het pinnetje induwen en het uitschuifbare deel hoger of lager zetten net zolang tot het pinnetje zich in een van de volgende gaatjes vastklikt. Door de draairing weer stevig aan te draaien, kun je de wandelstok weer veilig gebruiken op de door jou ingestelde hoogte.

Reviews

Pluspunten

  • Ergonomische wandelstok in hoogte verstelbaar van 84 tot 94 cm
  • Meer veiligheid en comfort door het ergonomische handvat
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

Related products

Opvouwbare wandelstok Lang Zwart
Opvouwbare wandelstok Lang Zwart 84 - 94cm

18,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Vierpoot
Vierpoot wandelstok verstelbaar Able2

33,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Opvouwbare wandelstok Lang Zwart
Opvouwbare wandelstok Lang Zwart 84 - 94 cm

18,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Opvouwbare wandelstok Lang Zwart
Opvouwbare wandelstok Zwart Lang 84 - 94 cm

18,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Zwart