Vierpoot wandelstok verstelbaar Able2

Normaal € 26,89
Vanaf 2 € 26,49
Vanaf 4 € 25,99

Jouw prijs 26,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: PR30148SB

De vierpoot wandelstok is ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning. Als je moeite hebt met lopen door disbalans of een verminderde coördinatie is deze vierpoot wandelstok een prima oplossing. De wandelstok met 4 poten geeft een goede stabiliteit. Aan de bovenkant is het handvat van de 4 poot wandelstok licht gebogen zodat het gewicht van de gebruiker boven de vierpoot rust. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld over de 4 poten. Dit zorgt voor meer veiligheid en comfort.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Vierpoot

De naam vierpoot zegt het al, deze wandelstok heeft vier poten en biedt daarmee goede stabiliteit en je vermindert de kans op vervelende valpartijen. Ook is deze vierpoot wandelstok in hoogte verstelbaar van 75 tot 93 cm. Hierdoor is de 4 poot wandelstok geschikt voor de meeste mensen en wordt het gebruikscomfort vergroot. De poten van de wandelstok hebben een compacte en smalle basis van 23 x 24 cm. De stokdoppen aan vier poten hebben elk een diameter van 16 mm. Hierdoor beschik je over veel stabiliteit. Verder heeft de vierpoot wandelstok een ergonomisch voorgevormd handvat en kan de wandel stok gemakkelijk worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik.

Voordelen vierpoot wandelstok

  • Wandelstok met 4 poten voor extra stabiliteit
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning
  • De vierpoot wandelstok zorgt voor meer veiligheid en comfort

Vierpoot wandelstok

Het gebogen design van het bovendeel van de vierpoot wandelstok zorgt ervoor dat het gewicht van de gebruiker precies boven de steel van de vierpoot wandelstok zit. Het gebogen deel is voorzien van een stevige handvat. Dit biedt een ergonomische en comfortabele grip van de wandelstok. Door de vier poten van de wandelstok van Able2 staat de vierpoot wandelstok stevig en stabiel op de grond en valt de wandel stok niet snel om. Daarnaast is de vierpoot wandelstok geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg. Deze lichtgewicht vierpoot wandelstok is gemaakt van staal en heeft zelf een gewicht van 780 gram. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere loophulpmiddelen die de stabiliteit tijdens het lopen vergroten en de kans op vallen verminderen.

4 poot wandelstok

Als een standaard wandelstok niet voldoende ondersteuning of stabiliteit biedt, is een 4 poot wandelstok een uitstekend alternatief. We noemen een 3 poot of 4 poot wandelstok ook wel een Eiffel wandelstok. Vierpoot wandelstokken zijn in het algemeen extra stevig, dankzij het gebogen bovendeel en handvat (zwanenhals). Het ergonomische handvat ligt uiterst comfortabel in de hand. Bovendien is deze 4 poot wandelstok in hoogte verstelbaar van 75 tot 93 cm. Voor een optimaal loopcomfort is het belangrijk dat je het handvat van de 4 poot wandelstok op de ideale hoogte voor de gebruiker instelt. Dit doe je als volgt: ga rechtop staan en laat de armen los naar beneden hangen. De ideale hoogte van het handvat van de 4 poot wandelstok is de knokkel net voorbij de pols, bij het polsgewricht.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Wandelstok met 4 poten voor extra stabiliteit
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning
  • De vierpoot wandelstok zorgt voor meer veiligheid en comfort