Verzwaard mes Oxo Good Grips

Normaal € 25,89
Vanaf 2 € 25,49
Vanaf 4 € 24,99

Jouw prijs 25,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: 22770

Een verzwaard mes is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met een standaard mes te eten. Het zwaardere gewicht zorgt voor meer handcontrole. Dit ergonomische mes is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Professionele kwaliteit mes van Oxo Good Grips.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Dit ergonomische mes is verzwaard. Het zwaardere gewicht zorgt voor meer handcontrole. Ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole. Oxo Good Grips verzwaard bestek is speciaal ontworpen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed meer uit de voeten kunnen met standaard bestek. Het ergonomische mes heeft een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat het handvat een optimale grip heeft en comfortabel in de hand ligt. Dit verzwaarde mes is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik en heeft een gewicht van 170 gram.

Voordelen verzwaard mes Oxo Good Grips

  • Verzwaard mes met comfortabel verdikt handvat voor meer handcontrole
  • Perfect voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole
  • Ideaal buigbaar bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ergonomisch mes met een professionele kwaliteit van Oxo Good Grips

Het ergonomische mes is gemaakt van roestvrij staal en thermoplastisch rubber. Dit aangepaste mes kan in de vaatwasser tot een temperatuur van 70 graden en kan niet in de magnetron. Aangepast bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Ergonomisch verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Of als je minder handkracht hebt, je hoeft dit verdikte bestek namelijk minder vast te knijpen.

Buigbaar bestek

De vorken en lepels van dit ergonomische bestek van Oxo Good Grips kunnen in de gewenste hoek gebogen worden. Dit buigbaar bestek zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Let op: het is het beste om het bestek eenmalig in de gewenste stand tot maximaal 90 graden te buigen en zo te laten. Als het bestek telkens opnieuw wordt terug gebogen, dan kan het materiaal verzwakken en afbreken. Niet vaker dan 10 keer buigen, bij voorkeur maar één keer buigen. De aangepaste messen van Good Grips kunnen niet gebogen worden.

Verzwaard bestek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van verzwaard bestek door bepaalde gebruikers voor (nog) meer controle zorgt. Ideaal voor mensen met reuma, Parkinson, spasticiteit en beperkte handcontrole en een voorkeur voor wat zwaarder bestek hebben. Verzwaard bestek is zwaarder dan normaal bestek. Door verzwaard bestek te gebruiken is het voor gebruikers met een verminderde handcontrole makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel of soeplepel goed vast te houden. De vork, het mes, de eetlepel en soeplepel van het verzwaarde bestek van Good Grips wegen elk ongeveer 170 gram. In onderstaande tabel is per soort ergonomisch bestek het gewicht aangegeven. En of het bestek buigbaar is.

BestekGewichtBuigbaar
Vork170 gramJa
Mes170 gram Nee
Eetlepel 170 gram Ja
Soeplepel 170 gram Ja

Verdikt bestek

Verdikt bestek heeft een dikker handvat dan normaal bestek. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel, soeplepel of theelepel goed vast te houden. Dit ergonomische mes heeft een tot 3,5 cm verdikt handvat met een lengte van 11 cm waardoor je het verdikte bestek makkelijker kunt vastpakken. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip en houvast hebben.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Verzwaard mes met comfortabel verdikt handvat voor meer handcontrole
  • Perfect voor mensen met Parkinson, remua, spasticiteit en beperkte handcontrole
  • Ideaal buigbaar bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek

Specificaties

Kleur: Zwart