Stuitkussen Harley Proform

Normaal € 37,99
Vanaf 2 € 36,99
Vanaf 4 € 35,99

Jouw prijs 37,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: SP44366

Dit Harley Proform stutikussen is een anti decubitus kussen met stuituitsparing. Dit zitkussen met uitsparing aan de achterkant zorgt voor minder druk op het stuitje. Comfortabel en drukverlagend stuitkussen geschikt om te gebruiken bij een laag decubitus risco.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Doordat dit Harley Proform stuitkussen een zogenaamde coccyx (stuit)uitsparing heeft, komt het gebied rond het zitvlak met het stuitje vrij te liggen. Dit zorgt voor een plaatselijke drukverlichting en minder pijn- en zitklachten bij het zitten. Dit anti decubitus kussen is ook verkrijgbaar als kussen zonder stuituitsparing en met een combi uitsparing in het midden.

Dit Harley Proform zitkussen met uitsparing is een anti decubitus zitkussen, ook wel AD kussen genoemd. Dit zitkussen is geschikt voor mensen met een laag decubitus risico. Decubitus wordt ook wel doorzitten of doorliggen genoemd. Door langdurig zitten of liggen kan er een beschadiging van de huid of het weefsel onder de huid ontstaan. Dit is pijnlijk en daarom wordt aangeraden om een drukverlagend decubitus kussen te gebruiken. Het Harley Proform zitkussen is geschikt voor mensen met een lager risico op doorzitplekken.

Het Harley Proform kussen is een lichtgewicht en comfortabel zitkussen gemaakt van hoogwaardig schuim. Daarnaast heeft dit zitkussen een eierdoos structuur die zorgt voor een uitmuntende luchtcirculatie.

Met dit zitkussen kunt u zitproblemen en pijn aan het staartbeen, stuitbeen, rug, schouders of nek voorkomen. Dit Harley Proform coccyx zitkussen heeft als afmetingen lengte x breedte x hoogte: 43 x 43 x 8 cm. Dit zitkussen wordt geleverd inclusief luxe blauwe faux suède hoes. Dit kussen is ook verkrijgbaar als zitkussen zonder stuituitsparing.

Dit coccyx zitkussen is ook zeer geschikt voor mensen met een laag decubitus risico. Decubitus, ook wel doorzitten of doorliggen genoemd, is een beschadiging van de huid of het weefsel onder de huid. Het Proform coccyx anti decubitus zitkussen van Able2 heeft een maximaal gebruikersgewicht van 115 kg. Dit zitkussen kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het kussen is uitermate geschikt voor op een kantoorstoel, eetkamerstoel of voor gebruik in een rolstoel.

Kijk ook in ons assortiment voor een geschikt rugkussen.

Gebruik: Bankstel, Bureaustoel, Eetkamerstoel, Rolstoel
Materiaal: Koudschuim - meer ondersteuning
Ondersteuning: Zitvlak
Toepassing: Op kantoor, Op reis, Thuis
Kleur: Blauw

Pluspunten

  • Decubitus kussen om goed te zitten
  • Drukverlagend en comfortabel kussen tegen doorzitten
  • Geschikt voor een laag decubitus risico

Minpunten

  • Geschikt tot een maximum lichaamsgewicht van 115kg