Speelkaartenhouder set 4 stuks

Normaal € 6,89
Vanaf 2 € 6,49
Vanaf 5 € 5,99

Jouw prijs 6,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: 27454

De speelkaartenhouder is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om de kaarten goed in de hand vast te houden. Natuurlijk is de houder voor speelkaarten ook handig om een beter overzicht bij het kaartspel te hebben. En daardoor nog meer van het spel te genieten. Complete set speelkaartenhouders in 4 verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Speelkaartenhouders

Deze speelkaartenhouders zijn erg handig als je niet veel kracht kunt uitoefenen met je hand en vingers. En daardoor de kaarten minder goed kunt vasthouden. Geschikt voor ouderen en andere volwassenen. En natuurlijk voor kinderen met kleinere handen. Met deze handige speelkaartenhouders kun je gemakkelijk meerdere kaarten tegelijk vasthouden. Bovendien kun je met de driehoekige kaartenhouder de speelkaarten eenvoudig rangschikken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je hebt een beter overzicht en je kunt nog meer van het spel genieten. Of ondertussen genieten van een lekker hapje of drankje. Tip: overweeg om meerdere sets speelkaartenhouders te bestellen zodat iedereen een eigen houder voor speelkaarten heeft.

Voordelen speelkaartenhouder set 4 stuks

  • Met deze houder voor speelkaarten geniet je nog meer van het spel!
  • Ideale speelkaartenhouder voor iedereen die het soms lastig vindt om de kaarten vast te houdenn
  • Complete set speelkaartenhouders in 4 verschillende kleuren

Speelkaarten houder

Ideale speelkaarten houder voor mensen met een beperkte grijpkracht of pijn in de handen. De driehoekige houder voor speelkaarten is onmisbaar voor het gemakkelijk vasthouden en rangschikken van speelkaarten. De speelkaarten houders zijn geschikt voor het vasthouden van maximaal 25 kaarten. De speelkaarten houders zijn gemaakt van kunststof en hebben een licht gewicht. De kaarten klemmen tussen twee plastic schijven die bijeengehouden worden door een veer. De kaartenhouder heeft afmetingen van ongeveer 8,5 x 2,5 x 8 cm. Speelkaartenhouders geleverd als complete set van 4 sets in de kleuren Rood, Wit, Blauw en Geel. Uiteraard geleverd zonder speelkaarten. Kijk ook naar handige schrijfhulpmiddelen die je helpen om makkelijker en comfortabeler te schrijven.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Met deze houder voor speelkaarten geniet je nog meer van het spel!
  • Ideale speelkaartenhouder voor iedereen die het soms lastig vindt om de kaarten vast te houden
  • Complete set speelkaartenhouders in 4 verschillende kleuren

Specificaties

Kleur: Blauw, Geel, Rood, Wit