• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0

Klantenservice

Wij helpen u graag en houden het graag simpel.

Inloggen account

Snel en eenvoudig bestellen met uw account.

Lees meer >

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten? Met uw e-mail adres kunt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord opvragen.

Lees meer >

Zakelijk

Fysiotherapeuten en andere vaste klanten kunnen op rekening bestellen. Uiteraard kunt u ook direct met iDEAL betalen, wel zo makkelijk.

Wij kunnen de mogelijkheid om op rekening te bestellen instellen in uw account of handmatig goedkeuren indien u een bestelling plaatst. Wij hanteren een betalingstermijn van 10 dagen na aflevering van uw bestelling. Op rekening bestellen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van MultiSafepay overmaakt onder vermelding van het opgegeven factuurnummer. U ontvangt een e-mail met betalingsinstructies en een betaallink waarmee u zelf de gewenste betaalwijze kunt kiezen.

Buitenland en btw

Aan buitenlandse bedrijven wordt bij bestellingen geen b.t.w. in rekening gebracht. Hoe werkt het?

Buitenlandse bedrijven zijn binnen de EU bij bestelling van producten in Nederland niet b.t.w.-plichtig.
Dit geldt alleen voor buitenlandse bedrijven. Nederlandse bedrijven kunnen uiteraard b.t.w. terugvorderen in de b.t.w.-aangifte.

Het is mogelijk om te bestellen zonder dat er b.t.w. in rekening wordt gebracht. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden.

  • 1Kies tijdens uw zakelijke bestelling bij het invullen van uw gegevens een afleveradres in het buitenland.
  • 2Vul uw geldige b.t.w.-nummer in. Het b.t.w.-nummer en afleveradres dienen in hetzelfde land te zijn.
  • 3U dient deze gegevens zelf tijdens uw bestelling in te vullen. Het is niet mogelijk om dit achteraf nog te wijzigen of te verrekenen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

U dient uw b.t.w.-nummer zonder puntjes in te vullen. De opbouw van b.t.w.-nummers verschilt per Europees land.

België

Voor België bestaat het b.t.w.-nummer uit de landencode BE direct gevolgd door 10 cijfers, eventueel kunt u een '0' na de landencode toevoegen om in totaal op 10 cijfers uit te komen. Voorbeeld België:  BE0999999999.

Duitsland

Voor Duitsland bestaat het b.t.w.-nummer uit de landencode DE direct gevolgd door 9 cijfers, eventueel kunt u een '0' na de landencode toevoegen om in totaal op 9 cijfers uit te komen. Voorbeeld Duitsland:  DE999999999.

Suggesties en klachten

Heeft u klachten of suggesties? Neem dan dan bij voorkeur per [email protected] contact op met onze klantenservice en help ons om onze service te verbeteren.

Retouren

Het kan natuurlijk gebeuren dat een artikel niet of niet volledig aan uw verwachting voldoet. Wij geven u graag persoonlijk en deskundig advies.

Wij helpen u dan ook graag met het vinden van een passende oplossing of een artikel dat beter in uw behoefte voorziet. Hiervoor kunt u het beste per email of telefonisch contact met onze klantenservice opnemen. Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw aankondiging van een retourzending de reden hiervoor aan te geven zodat wij dit kunnen gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

MediPreventie accepteert de volgende retourzendingen, mits binnen 14 werkdagen teruggestuurd, vergezeld van de originele pakbon en in de originele verpakking. Elk artikel dient in de oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat te zijn. MediPreventie accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen. Ook draagt u zelf het risico van retourzending. Nadat uw retourzending is ontvangen zullen wij uw aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen aan u terug betalen. Hygiëne artikelen zoals hoofdkussens, overtrekken voor hoofdkussens, massagetafel hoeslakens en inlegzooltjes kunnen niet geretourneerd worden. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de Algemene voorwaarden, in het bijzonder de volgende artikelen: artikel 6 Herroepingsrecht, artikel 7 Verplichtingen van de consument tijdens de bedenktijd en artikel 8 Uitoefening van het herroepingsrecht door de consument en kosten daarvan.

Retouradres:

MediPreventie

Landmansweg 113-5

7556 LW, Hengelo Overijssel

Telefoonnummer:

Nederland: 074 - 291 11 10, op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17 uur

België: +31 - 74 - 291 11 10, op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17 uur

E-mail adres: [email protected];

Herroepingsrecht en terugbetalingstermijn

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Voor uw retourzending kunt u gebruikmaken van dit Modelformulier voor herroeping.

Algemene voorwaarden

MediPreventie is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk. De algemene voorwaarden bekijken?

Lees meer >

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+