• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 16288
0 Winkelwagen
0
Type Loophulpmiddelen
  1. WandelstokWandelstok
  2. DrempelhulpDrempelhulp
Drempelhulp
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Zwart (1)
  2. Chroom (2)
Merk
  1. Able2 (3)
Prijs
€ 0 € 140 € 0 tot € 140

Drempelhulp

De drempelhulpen Ricmar model 2 en 3 van Able2 bieden ondersteuning in en rondom het huis. De drempelhulpen dienen als stevige roestvrije ondergrond waarop de kans op uitglijden minimaal is. Dankzij de mogelijkheid om vanuit drie kanten op de plaat te lopen is het ook veilig voor voetgangers om gebruik van de plaat te maken. De standaard versie van de drempelhulp 2 heeft een dikte van 4 mm en een maximum belastbaarheid tot 250 kg. Handig te gebruiken wanneer je gebruik maakt van een rolstoel of loophulpmiddel. De drempel maakt het weer eenvoudig om zowel binnen als buitenshuis te verplaatsen. Handig dat de drempelplaat eenvoudig te vervoeren is. De loophulpmiddelen van Ricmar zijn samengesteld uit hoogwaardig aluminiumplaatmateriaal en is voorzien is van een antislip-laag.

Voor een dikkere drempelhulp met meer draagvermogen wordt de extra dikke variant geadviseerd. Deze variant heeft een dikte van zes mm en een maximale belastbaarheid van 600 kg. Het is niet altijd nodig om de plaat te monteren. Dankzij de unieke eigenschappen, zoals het gewicht, de maatvoering en uitzonderlijke afwerking is het ook mobiel te gebruiken. De drempelplaat is voorzien van een handvat en twee bevestigingsgaten. Bekijk ons uitgebreide assortiment hulpmiddelen voor meer ondersteunende artikelen.

Ben je naast ondersteuning bij het lopen juist op zoek naar meer beweging en uitdaging? Kijk dan ook eens naar oefenmateriaal of de beste stoelfiets waarmee je benen en armen kunt bewegen.

3 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 18
Drempelhulp Ricmar model 3 standaard Able2Drempelhulp Ricmar model 3 standaard Able2

Normale prijs: € 169,95

Aanbiedingsprijs: € 139,90

3 product(en)

Sorteer op:
meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+