Opvouwbare wandelstok Zwart Kort 79 - 89 cm

Normaal € 18,89
Vanaf 2 € 18,49
Vanaf 4 € 17,99

Jouw prijs 18,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: PR30120-BK

Deze opvouwbare wandelstok Zwart is ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning. De wandelstok is opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 79 tot 89 cm. Door de wandel stok ervaar je meer stabiliteit tijdens het wandelen, waardoor je veiligheid wordt vergroot. Het grote houten handvat van de opvouwbare wandelstok biedt goede ondersteuning dankzij de anatomische vorm. Dit zorgt voor meer veiligheid en comfort.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De opvouwbare wandelstok is erg eenvoudig op te bergen doordat je de wandel stok erg klein kan maken en vast kunt klikken met de losse zwarte clip. Vervolgens berg je de inklapbare wandelstok op in de meegeleverde hoes. Deze opvouwbare wandelstokken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Ook is deze uitschuifbare wandelstok in hoogte verstelbaar van 79 tot 89 cm. Zo is de wandelstok dus door veel mensen goed te gebruiken. Ook het grote houten handvat met ergonomische T-vorm draagt bij aan het vergroten van het gebruikscomfort. Voorzien van een rubberen stokdop met een diameter van 19 mm. De wandelstok is opvouwbaar en kan gemakkelijk worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik.

Voordelen opvouwbare wandelstok Zwart Kort

  • Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 79 tot 89 cm
  • Meer veiligheid en comfort door een groot houten handvat met ergonomische vorm
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

Deze lichtgewicht opvouwbare wandelstok is gemaakt van aluminium en heeft zelf een gewicht van 340 gram. Het grote handvat is gemaakt van hout en heeft een T-vorm zodat het handvat van de wandel stok fijn in de hand ligt en er geen vervelende drukpunten ontstaan. Daarnaast is de inklapbare wandelstok geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 114 kg. Aan het uiteinde van de stok zit een solide rubberen stokdop met een diameter van 19 mm. Opgevouwen heeft de opvouwbare wandelstok de volgende afmetingen: lengte 26 cm x breedte 13 cm x dikte 4 cm. Hierdoor kun je opvouwbare gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere loophulpmiddelen die de stabiliteit tijdens het lopen vergroten en de kans op vallen verminderen.

Lengte wandelstok

Om de juiste lengte wandelstok en vervolgens de juiste hoogte-instelling van de gekozen wandelstok te bepalen kun je ter indicatie gebruik maken van de volgende uitleg. Ga rechtop staan en laat de armen los langs jouw lichaam naar beneden hangen. De juiste lengte wandelstok is de afstand van de vloer tot de binnenkant van je pols. Let wel, onze uitleg en advies zijn zeker niet bindend. Uiteindelijk moet het gebruik van de opvouwbare wandelstok jezelf een comfortabel en veilig gevoel geven en jouw mobiliteit vergroten. Experimenteer daarom rustig met de hoogte-instelling rondom de lengte wandelstok die in theorie het meest optimaal is. Te lage of te hoge wandelstokken hebben nadelen en zijn niet aan te raden. Door een te korte, te lage lengte wandelstok te gebruiken zul je automatisch met een gebogen rug gaan lopen. Een gebogen rug zorgt ervoor dat je naar voren buigt en makkelijker een val zult maken. Met een te lange, te hoog ingestelde lengte wandelstok is het risico precies omgekeerd. Je loopt als het ware achterover gebogen en je kunt daardoor eerder het evenwicht verliezen. Daarnaast zijn te korte of te lange wandelstokken door de verkeerde houdingen slecht voor rug waardoor rugklachten en rugpijn kunnen ontstaan.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 79 tot 89 cm
  • Meer veiligheid en comfort door een groot houten handvat met ergonomische vorm
  • Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning

Specificaties

Kleur: Zwart