Kinesiotape Nasara Mixed colour 12 stuks

Normaal € 77,90
Vanaf 2 € 71,90

Jouw prijs 77,90

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: Mix Nasara 5cm 12st

Deze kinesiotape van Nasara wordt veel gebruikt door professionals. Deze kinesiotape is uitermate geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Geleverd per mixed colour set van 12 stuks kinesiologie tape in wisselende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Kinesiotape van Nasara heeft als belangrijk voordeel dat deze elastische tape de bewegingsvrijheid van de gebruiker niet beperkt. Dit komt doordat de kinesiotape een rekbaarheid heeft van 140%. Dit komt overeen met de elasticiteit van de huid waardoor deze kinesiologie tape het bewegen dus niet beperkt. De elastische Nasara tape wordt als een soort tweede huid aangebracht. Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. Nasara kinesiotape is een kwalitatief hoogwaardige, elastische sporttape met een ongekende kleefkracht. Nasara kinesio tape heeft afmetingen van lengte x breedte: 5 meter x 5 cm. Dit is het gangbare en standaard formaat voor rollen kinesiologie tape. Deze kinesiotape voor professionals is leverbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren.

Voordelen kinesiotape Nasara Mixed colour 12 stuks

  • Uitstekende kwaliteit kinesiotape voor professionals
  • Huidvriendelijke, ademende en latexvrije kinesiotape in 10 verschillende kleuren
  • Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en beperkt het bewegen niet

De Nasara kinesiotape heeft afmetingen van lengte x breedte: 5 meter x 5 cm. Nasara kinesio tape is leverbaar in maar liefst tien verschillende kleuren, namelijk: Beige, Blauw, Roze, Zwart, Rood, Oranje, Geel, Groen, Wit en Paars. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour Nasara kinesiotape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar. Gebruik je veel kinesiotape? Kijk dan eens naar de extra voordelige grote rollen van 32 meter. Daarnaast zijn er rolletjes Nasara tape van 2,5 cm voor het tapen van bijvoorbeeld handen en vingers. En natuurlijk extra brede rollen kinesiotape van 7,5 cm voor het tapen van bijvoorbeeld de rug.

De samenstelling en eigenschappen van Nasara kinesiotape zijn anders dan gewone sporttape die niet-elastisch is. Het materiaal en de specifieke samenstelling van deze kinesio tape biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten niet-elastische tape. De Nasara tape is geweven als de menselijke huid. De dikte en het gewicht van deze elastische sporttape zijn vergelijkbaar met de huid waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt terwijl de gebruiker wel de ondersteuning en werking van de kinesiologische tape ervaart. De kinesiotape van Nasara beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte waardoor er een goede hechting op de huid optreedt. Deze elastische sporttape is met 15% rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de kinesiotape op de huid is aangebracht. Dit zorgt voor een afname van pijn en druk en stimuleert de doorbloeding. Deze kinesiologische tape is uitermate geschikt voor sportverzorging en fysiotherapie. De hoogwaardige kwaliteit van deze kinesiotape maakt dat Nasara tape zeer geschikt is voor professionals en veel gebruikt wordt door fysiotherapeuten, kinesisten en sportmasseurs. Nasara kinesiotape heeft een positieve invloed op het verminderen van pijn, bevorderen van een goede lichaamshouding en het stimuleren van een optimale circulatie van het bloed- en lymfestelsel. De professionele kwaliteit en de kleefkracht van Nasara kinesiotape is vergelijkbaar met duurdere merken kinesiotape.

Doordat de watervaste kinesiotape gemaakt is van 100% acryl- en hypo-allergeen materiaal, rekt de tape tot 140% in de lengte mee waardoor Nasara kinesio tape de bewegingsvrijheid niet belemmert en aanvoelt als een tweede huid. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kan deze elastische fysiotape meerdere dagen gedragen worden. Sporters, sportverzorgers en therapeuten gebruiken deze elastische kinesiologie tape bij sportverzorging voor een optimale stimulatie en stabilisatie van spieren en gewrichten. Doordat deze duurzame en huidvriendelijke kinesio tape een lijmlaag van polyacrylaat heeft, zorgt deze kinesiotape voor een optimale kleefkracht op de huid. De hoogwaardige kwaliteit van Nasara kinesio tape Beige is soortgelijk als die van duurdere merken en is uitermate geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Deze ademende en latexvrije Nasara kinesiotape is zeer eenvoudig en gemakkelijk op de huid aan te brengen om zo op een eenvoudige manier pijn en disfuncties in het lichaam te verminderen. Het is belangrijk dat de Nasara tape volgens de medical taping principes wordt aangebracht.

Kinesiologisch tapen, ook wel medical taping genoemd, is een bepaalde manier van tapen waarbij de spieren en gewrichten ondersteund worden in hun functie. Er wordt bij medical taping gebruik gemaakt van een elastische sporttape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid en waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Beweging en spieractiviteit zijn onmisbare factoren bij het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Beweging van de spieren heeft namelijk invloed op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Als de spieren dus niet goed werken, kan dit resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Kinesiologische tape is daarnaast lucht- en vochtdoorlatend waardoor de huid kan ademen en zweten. Dit is uiteraard beter voor de huid. Goede kinesiotape kopen kan een uitdaging zijn maar natuurlijk niet als je in ons zeer uitgebreide assortiment elastische sporttape kijkt. Uiteraard voorzien wij je graag van persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van kinesiologische tape. Bij MediPreventie kun je kinesiotape kopen van alle bekende merken zoals Nasara tape, CureTape, EasyTape, Moves kinesiotape en Body-Concept elastische tape. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes en kleuren kinesiologie tape. Gebruik je regelmatig en relatief veel elastische sporttape? Kijk dan naar de extra voordelige grotere rollen kinesiotape.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit kinesiotape voor professionals
  • Nasara kinesiotape is huidvriendelijk, ademend en latexvrij
  • Stabiliserend en stimulerend effect op gewrichten en spieren

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Mix
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 12 rollen
Soort tape: Kinesiotape