Miniband Zeer zwaar 10 stuks Moves

Normaal € 42,90
Vanaf 2 € 41,90
Vanaf 5 € 40,90

Jouw prijs 42,90

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 01-100006 10stZwart

De minibands Zeer Zwaar 10 stuks van Moves kunnen gebruikt worden voor krachttraining en fitness oefeningen. Het veelzijdige fitness elastiek werkt gemakkelijk voor het strekken en versterken van alle spieren. Met deze mini bands kun je zeer gericht specifieke spiergroepen trainen. Deze set is verkrijgbaar in vijf verschillende weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze tien stuks mini bands in de kleur Zwart worden veel gebruikt tijdens krachttraining om oefeningen te ondersteunen of juist moeilijker te maken. Dit is de zwaarste weerstand van de Moves miniband. Dit elastiek wordt daarom ook minder vaak gebruikt tijdens revalidatie en fysiotherapie, omdat het een zware weerstand is.

De miniband van Moves band is gevormd met meerdere lagen, wat resulteert in een duurzaam product. Het elastiek is dikker en smaller dan de standaard mini band die je gewend bent. Omdat deze band dikker is, krult het elastiek niet op tijdens het trainen. Dit ongemakkelijke gevoel zul je dan ook niet ervaren met de MoVeS miniband.

De mini band is een handig soort fitness elastiek en kun je gebruiken op verschillende plekken. Zoals in het park, thuis en in de sportschool. De Moves mini bands zijn verkrijgbaar in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw), Zeer zwaar (Zwart). Minibands kopen per 10 stuks is een stuk voordeliger dan wanneer je ze per stuk besteld.

Weerstanden minibands 10 stuks

Kleur MinibandSterkteLengte x breedteDikte
Geel Licht 30 cm x 2,5 cm 1,0 mm
Rood Medium 30 cm x 2,5 cm 1,3 mm
Groen Zwaar 30 cm x 2,5 cm 1,6 mm
Blauw Extra zwaar 30 cm x 2,5 cm 2,0 mm
Zwart Zeer zwaar 30 cm x 2,5 cm 2,5 mm

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle mini bands en andere artikelen op onze website met de naam MSD zijn veranderd in de naam Moves. De professionele kwaliteit van de fitness banden is uiteraard niet veranderd.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Smaller en dikker dan standaard miniband
  • Verkrijgbaar in vijf weerstandniveaus
  • Extra voordelige set 10 stuks mini banden

Specificaties

Type fitness elastiek: Miniband
Kleur: Zwart
Weerstand: Zeer zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd