Medicine ball 1 kg Mambo Max

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 29,79
Vanaf 4 € 29,49

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 06-030103

Medicijn ball 1 kg Mambo Max is een effectief hulpmiddel. Deze medicine ball wordt veel toegepast tijdens fysiotherapie, revalidatie, fitness en sport. Een medicijn ball is uitermate geschikt voor een complete workout. Deze medicijn ball, ook wel fitness bal genoemd, is verkrijgbaar in diverse gewichten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Medicine ball kopen voor fysiotherapie en revalidatie

Deze medicijn ball van Mambo Max is zeer veelzijdig en effectief waardoor deze uiterst geschikt is voor diverse oefeningen en trainingen. Hierdoor kan de medicijnbal eenvoudig toegevoegd worden aan verschillende trainingsprogramma's. Deze sportbal wordt vaak door personal trainers en sporters toegepast tijdens een krachttraining, conditietraining, coördinatietraining en core stability training.

Deze medicijn ball heeft een gewicht van 1 kg waardoor de bal veel gebruikt wordt tijdens revalidatie en fysiotherapie. Er zijn veel verschillende medicijnbal oefeningen beschikbaar voor een effectief herstel. De medicine ball is van uitstekende kwaliteit speciaal voor fysiotherapie en revalidatie. De medicijnballen zijn gemaakt van duurzaam rubber waardoor er veilig en comfortabel getraind kan worden. Ook zijn deze ballen gemakkelijk schoon te houden.

De medicijn ball van Mambo Max wordt aangeraden door verschillende fysiotherapeuten vanwege de hoogwaardige kwaliteit en functionele eigenschappen. De medicineball heeft een diameter van 19 cm en is verkrijgbaar met een gewicht van 1 kg (Geel), 1,5 kg (Rood), 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw), 4 kg (Zwart) en 5 kg (Grijs). Tevens is er een ballen rek verkrijgbaar waardoor de medicijnballen eenvoudig op te bergen zijn.

Een medicine ball is ideaal voor het verbeteren van balans, stabiliteit, kracht, explosiviteit en het uithoudingsvermogen. De fitness bal wordt veel gebruikt voor het versterken van de romp-, arm en beenspieren. Met dit functionele trainingsmiddel kunnen diverse spieren gericht en effectief getraind worden. Een medicijn ball kan ook uitstekend gecombineerd worden met diverse andere sportartikelen.

Diameter: 19 cm
Gewicht: 1 kg
Soort training: Balans & stabiliteit, Coördinatie, Revalidatie
Spiergroepen: Bovenarm, Onderarm, Schouders
Kleur: Geel, Zwart

Pluspunten

  • Gemaakt van duurzaam rubber
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Multifunctioneel trainingsmiddel
  • Ook geschikt voor revalidatie

Minpunten

  • 1 kg is minder geschikt voor krachttraining
Gewichtsbal SoftMed Mambo Max

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Medicijnbal 2 kg Mambo Max

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kettlebell 8 kg Gietijzer Mambo Max

45,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis