Knick cup deksel met kleine opening

Normaal € 1,89
Vanaf 5 € 1,79
Vanaf 10 € 1,49

Jouw prijs 1,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: AL720501

Deze deksel voor de Knick cup drinkbeker heeft een tuit met een kleine ronde opening met een diameter van 4 mm. Ook verkrijgbaar met een tuit met een grote opening. De deksel van de Knick cup doseerbeker zorgt ervoor dat je de vloeistof goed doseert en voorkomt morsen. De Knick cup is een speciaal aangepaste beker voor ouderen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Verstel de tuit van de deksel voor een goede drinkpositie door de tuit eenvoudig in de juiste positie te knikken. Je kunt de tuit in de rechte of schuine stand gebruiken. De tuitdeksels voor de Knick cup beker zijn verkrijgbaar met een kleine opening (4 mm) of een grote opening (8 x 16 mm). De los te bestellen Knick cup beker heeft een handzaam formaat en een inhoud van 200 ml. Op deze aangepaste beker is de inhoud in stappen van 25 ml aangeduid op de doseerbeker. Deze kunststof beker is geschikt voor in de vaatwasser. Aangepaste bekers zijn ideaal om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken. Aangepaste bekers worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er gecontroleerd mee kunt drinken, en ook verslikken en morsen mee kunt voorkomen.

Voordelen aangepaste beker Knick cup

  • Aangepaste beker voor een geleidelijke dosering
  • Ideale doseerbeker voor ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken
  • De Knick cup drinkbeker is los mee te bestellen

Je kunt de Knick cup beker van Able2 los mee bestellen. Met behulp van de Knick cup drinkbeker en de deksel kun je het drinken goed doseren en voorkom je morsen. De Knick cup drinkbeker is voorzien van een duidelijke maatvoering. Dit is ideaal voor het gebruik van bepaalde medicijnen of voor het mixen van drankjes. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Voor veel ouderen is het soms lastig om goed uit een glas of beker te drinken. Een aangepaste doseerbeker zoals de Knick cup beker is dan een goede oplossing. Daarnaast zijn aangepaste bekers ook erg geschikt voor mensen die last hebben van tremors, coördinatieproblemen, gewrichtspijn, spierverslapping, stijfheid, spierpijn, slikproblemen en andere vormen van een verminderde motoriek. Natuurlijk is een aangepaste doseerbeker ook geschikt voor kinderen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Deksel met verstelbare tuit voor de Knick cup aangepaste beker
  • Tuit met kleine ronde opening met een diameter van 4 mm
  • Voor een geleidelijke dosering en drinken zonder morsen

Specificaties

Kleur: Wit