Haarwasbak thuiszorg

Normaal € 26,99
Vanaf 2 € 26,49
Vanaf 4 € 25,99

Jouw prijs 26,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: SU47090-R2

Deze haarwasbak thuiszorg is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om in de badkamer haren te wassen. Met de mobiele haarwasbak kun je vanuit een stoel of rolstoel veilig en comfortabel haren wassen boven een wastafel of gootsteen. Professionele kwaliteit haarwasbak van kunststof in een goed formaat met afmetingen van 45 x 34 x 4 cm. De praktische nekuitsparing en de band om de haarwasbak thuiszorg op zijn plaats te houden, maken zittend haren wassen mogelijk. Bekijk ook onze andere handige badkamer hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze handige kunststof haarwasbak thuiszorg kun je zittend haren wassen en hoef je dus niet naar de badkamer. Plaats de achterkant van de haarwasbak thuiszorg boven de gootsteen of wastafel. Het water loopt via de achterkant van de haarwasbak zo de wastafel in. Als je niet lang kunt staan of in een rolstoel zit, dan is deze kunststof haarwasbak een ideaal hulpmiddel om op een gemakkelijke manier je haren te wassen. Tijdens het zittend haren wassen sluit de uitsparing goed aan om de nek. Dit zorgt voor een goede positionering en ondersteuning van het hoofd. Zo ben je verzekerd van een comfortabele wasbeurt en voorkom je onnodige nek- en schouderklachten. Uitgevoerd met een band waarmee je de haarwasbak thuiszorg op de juiste positie houdt. De afmetingen van deze haarwasbak zijn 45 x 34 x 4 cm. Laat water afvoeren terwijl de volle lengte van het haar wordt gewassen.

Voordelen haarwasbak thuiszorg

  • Handig zittend haren wassen met deze haarwasbak thuiszorg
  • Luxe kwaliteit haarwasbak met een goed formaat afmetingen
  • Ideaal om te gebruiken als mobiele haarwasbak voor thuis

Als je minder mobiel bent of in een rolstoel zit dan is het vaak lastig om de haren te wassen onder de douche, in bad of boven de wastafel. Met behulp van deze haarwasbak thuiszorg kun je jouw haren laten wassen terwijl je op een stoel of in de rolstoel zit. Eindelijk je hoofd en haren écht goed wassen en opfrissen, zonder dat je helemaal naar de douche of het bad hoeft. Het is een probleem voor veel mensen die bedlegerig zijn, in een rolstoel zitten of om een andere reden moeilijk gebruik kunnen maken van een douche of bad: het grondig wassen van haren en hoofd. Iedereen wil zich zo nu en dan even helemaal lekker opfrissen. Het gebruik van de haarwasbak thuiszorg maakt zittend haren wassen voor iedereen mogelijk en is dan de perfecte oplossing.

Mobiele haarwasbak thuiszorg

Waarom kiezen voor een mobiele haarwasbak thuiszorg? Er zijn shampoo caps waarmee je zonder het haar nat te hoeven maken, toch kunt wassen door een reinigende lotion in het haar te wrijven. Dit maakt de haren schoon en frist enigszins op, maar het geeft helaas niet het reinigende en ontspannen gevoel van warm water dat over het hoofd gaat. Met deze haarwasbak thuiszorg heb je dat gevoel wel. De mobiele haarwasbak thuiszorg is gemakkelijk om te gebruiken. De haarwasbak is gemaakt van een duurzaam kunststof voor langdurig gebruik. De afmetingen van de haarwasbak thuiszorg zijn 45 x 34 x 4 cm. Kijk ook naar andere bad douche hulpmiddelen.

Wie gebruikt deze haarwasbak?

Deze haarwasbak thuiszorg wordt veel door mantelzorgers gebruikt in de thuiszorg omdat er vaak te weinig tijd is om mensen volledig te douchen. Dan is het op deze manier met behulp van de haarwasbak wassen van de haren al een hele vooruitgang ten opzichte van het reinigen van het lichaam met slechts een washand en warm water. Ook voor mantelzorgers is de haarwasbak voor thuiszorg een mooie oplossing die de verzorgde verfrist, reinigt en ontspant, zonder dat deze in de douche of het bad hoeft. Want dat is vaak voor zowel verzorgde als verzorgende een inspannende taak. De haarwasbak thuiszorg bespaart daarmee tijd en energie. De haren wasbak is ook ideaal om te gebruiken door (thuis)kappers.

Reviews

Pluspunten

  • Handig zittend haren wassen met deze haarwasbak thuiszorg
  • Luxe kwaliteit haarwasbak met een goed formaat afmetingen
  • Ideaal om te gebruiken als mobiele haarwasbak voor thuis

Related products

Haarwasbak opblaasbaar

23,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badrandbeugel

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Douchekruk inklapbaar

72,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Douchekruk Contour

59,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit