Antislipmat bad Wit StayPut

Normaal € 32,89
Vanaf 2 € 32,49
Vanaf 4 € 31,99

Jouw prijs 32,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45120-W

Deze antislipmat bad is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar extra veiligheid en comfort om zelfstandig in en uit bad te gaan. Met behulp van de StayPut anti slip badmat kun je uitglijden en vallen voorkomen. Deze badmat anti slip is zacht, comfortabel, hypoallergeen, rubber- en latexvrij. Door de sterke zuignappen aan de onderkant glijdt de badmat niet weg. Kijk voor extra ondersteuning ook naar een goede wandbeugel badkamer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Antislipmat bad

Deze unieke StayPut antislipmat bad is uitermate zacht en comfortabel. Badmat anti slip met een waterdoorlatende bovenkant met een lichte structuur voor een betere grip en optimaal comfort. Aan de onderkant heeft de antislipmat bad sterke zuignappen voor houvast en ter voorkoming van valpartijen. Hypoallergene anti slip badmat die rubber- en latexvrij is en zonder fenolen of ftalaten. De StayPut antislipmat bad heeft een hoge anti-slip werking. Onafhankelijk getest door verschillende laboratoria en aanbevolen door professionals. De badmat antislip vierkant heeft afmetingen van 90 x 30 cm en kan op een lage temperatuur tot 40°C in de wasmachine gewassen worden.

Voordelen antislipmat bad StayPut

  • Extra veiligheid en comfort met de badmat anti slip tijdens het in bad gaan
  • Zachte en comfortabele anti slip badmat met sterke zuignappen aan de onderkant
  • Professionele kwaliteit StayPut antislipmat bad met een hoge anti-slip werking

Badmat anti slip

Met behulp van deze hypoallergene badmat anti slip kun je eenvoudig voor extra veiligheid en comfort in en rondom het bad of de douche zorgen. Doordat de vloer nat wordt tijdens het in bad gaan of het douchen wordt de kans groter dat je uit kan glijden. Als je een verminderde mobiliteit hebt dan is deze kans nog groter. Deze antislip badmat is aan de bovenkant voorzien van een lichte structuur voor een optimale grip. Daardoor glijd je minder snel uit als de anti slip badmat nat wordt. Daarnaast zorgen de sterke zuignappen aan de onderkant ervoor dat de badmat anti slip niet wegglijdt. Waterdoorlatende antislip badmat waardoor er niet onnodig water op de badmat blijft liggen. Deze badmat anti slip zorgt voor een stroeve ondergrond tijdens het douchen of in bad gaan. Hierdoor is er een minimale kans om uit te glijden in het bad of de douche. Daarnaast kun je de antislip badmat makkelijk en grondig reinigen in de wasmachine op een temperatuur van maximaal 40°C. Wij adviseren om de badmat regelmatig goed te wassen en te laten drogen aan de lucht door de badmat op te hangen aan het haakje aan de achterkant of op een wasrek. Gebruik de anti slip badmat niet op oneffen tegels en structuurtegels. Hierdoor kan de badmat anti slip losraken en dit kan leiden tot vervelende valpartijen. De StayPut bad- en douchematten zijn uitgevoerd met het unieke PER®formance materiaal (Polymer Environmental Resin) van StayPut in combinatie met een antimicrobiële bestanddeel op basis van Silver Technology. Het PER®formance materiaal is niet-toxisch en rubber- en latexvrij. Vrij van nare geurtjes en giftige chemicaliën of gassen. Het Silver bestanddeel stremt de groei van schimmels en bacteriën. Hoge anti-slip werking. Onafhankelijk getest door verschillende laboratoria. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische badkamer hulpmiddelen.

Anti slip badmat

De anti slip badmat rechthoekig in de kleur Wit heeft afmetingen van 90 x 43 cm. Deze antislipmat bad van StayPut biedt een stuk veiligheid en comfort tijdens het in en uit bad gaan. De sterke zuignappen aan de onderkant van de badmat zorgen ervoor dat deze antislip badmat niet verschuift en zich zo goed mogelijk aan de ondergrond vast zuigt. Door het grote aantal zuignapjes, die dicht tegen elkaar aan zitten kan de anti slip badmat zich goed aan de vloer hechten. Het kan natuurlijk zijn dat de ondergrond niet helemaal recht of vlak is en er sprake is van hoogteverschillen op dat stukje oppervlak. Het ideale van deze anti slip badmat is dat de badmat zich dankzij de vele zuignapjes toch op elk plat stukje oppervlak vastgrijpt. Het water stroomt weg via de gaatjes die in de badmat zitten. Om ervoor te zorgen dat het water beter wegstroomt is het aan te raden om de anti slip badmat bij gebruik op een badkamer vloer bij voorkeur niet over het afvoerputje te plaatsen. En bij gebruik als anti slip badmat voor in bad niet op de afvoer van de badkuip. Kijk ook naar andere bad douche hulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Extra veiligheid en comfort met de badmat anti slip tijdens het in en uit bad gaan
  • Zachte en comfortabele anti slip badmat met sterke zuignappen aan de onderkant
  • Professionele kwaliteit StayPut antislipmat bad met een hoge anti-slip werking

Minpunten

  • Deze antislipmat bad is een hygiëne artikel en kan daardoor na gebruik niet geretourneerd worden
  • Gebruik de antislipmat bad niet op oneffen tegels en structuurtegels. Hierdoor kan de badmat losraken

Related products

Antislipmat bad Blauw StayPut

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Antislipmat douche Wit StayPut

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Antislipmat douche Blauw StayPut

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badopstapje

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badopstapje verstelbaar

49,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rubberen badmat Wit 74 x 34 cm

18,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rubberen douchemat Wit 53 x 53 cm

18,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Wandbeugel 40 cm

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type anti-slip materiaal: Bad-en douchemat
Kleur: Wit