Ergonomisch chefmes met gehoekte handgreep

Normaal € 19,89
Vanaf 2 € 19,49
Vanaf 4 € 18,99

Jouw prijs 19,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 22530-1

Dit lichtgewicht chefsmes is door het ergonomische ontwerp en de gehoekte handgreep makkelijk vast te houden. Door de 90 graden hoek worden de hand en pols in een natuurlijke positie gehouden waardoor er weinig kracht nodig is om toch goed kunnen te snijden. Dit gehoekte mes is een speciaal soort aangepast bestek voor ouderen en iedereen die het soms lastig vindt om standaard bestek te gebruiken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Het chefmes is het belangrijkste keukenmes. Het is je grootste vriend in de keuken, omdat je ‘m kunt gebruiken voor bijna elk snijklusje. Je gebruikt het chefmes bijvoorbeeld om groenten te snijden, om kruiden te hakken en ook om vlees en vis te snijden. Dit ergonomische chefmes heeft een gehoekte greep waardoor er slechts een minimale krachtinspanning nodig is. Het gehoekte handvat houdt de hand, pols en arm in een natuurlijke positie en voorkomt zo een te grote inspanning en het forceren van bewegingen die tot klachten aan de arm, pols of hand kunnen leiden. Doordat dit ergonomische mes een gebogen handvat heeft, wordt het voor gebruikers met minder spiercontrole, reuma of verminderde mobiliteit in de handen en armen een stuk eenvoudiger om te snijden. Dit aangepaste mes is geschikt voor linkhandig- en rechtshandig gebruik. Omdat dit gehoekte mes ervoor zorgt dat je veel minder kracht hoeft uit te oefenen, is het door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Ergonomisch chefmes met een licht gewicht van 175 gram. Het blad van dit chefmes heeft een lengte van 19,6 cm. De dikte van het handvat is 2,4 cm. Geschikt voor in de vaatwasmachine tot een temperatuur van 70 graden. Niet geschikt voor in de magnetron. Ook leverbaar als ergonomisch broodmes met gehoekte handgreep.

Voordelen ergonomisch chefmes met gehoekte handgreep

  • Gehoekt chefmes om met weinig kracht te snijden
  • Ergonomisch ontwerp en comfortabele grip om makkelijk vast te houden
  • Ideaal ergonomisch chefmes om aan tafel en in de keuken te gebruiken

Voor veel ouderen, andere volwassenen en kinderen is het soms lastig om een standaard mes te gebruiken. Aangepast bestek zoals dit ergonomische chefmes is dan een goede oplossing. Hand en pols zijn in een ideale positie tijdens het snijden. En bovendien zorgt dit ervoor dat je zonder veel kracht te zetten het mes kunt gebruiken. Dit ergonomische mes heeft een gehoekte handgreep zodat je het mes makkelijk kan gebruiken. Het chefmes is licht om vast te houden en gemaakt van roestvrij staal dat vaatwasserbestendig is. De lengte van het blad van het ergonomische mes is 19,6 cm en het aangepaste mes is ideaal om groentes en vlees te snijden. Dit reuma mes is ook zeer geschikt om te gebruiken bij artrose of reumatische klachten. Dit ergonomische mes met gehoekte handgreep is ook leverbaar als broodmes. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Gehoekt chefmes om met weinig kracht te snijden
  • Ergonomisch ontwerp en comfortabele grip om makkelijk vast te houden
  • Ideaal ergonomisch chefmes om aan tafel en in de keuken te gebruiken

Specificaties

Kleur: Zwart