Dumbbell set 4 kg Mambo Max

Normaal € 49,99
Vanaf 2 € 48,99
Vanaf 4 € 47,99

Jouw prijs 49,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 06-010108R

De Mambo Max dumbells van 2 x 4 kg zijn gemaakt van gietijzer dat voorzien is van een goede vinyl coating voor extra bescherming. De coating is daarnaast een onderhoudsvriendelijke afwerking waardoor kleur- en glans worden behouden. Deze fitnessartikelen zijn er in veel verschillende gewichten. De dumbells liggen comfortabel en lekker in de handn.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met de dumbells set 4 kg van Mambo Max kunt u meer diversiteit in uw oefeningen brengen. U kunt met de dumbells meer oefeningen doen, maar daarnaast ook verschillende oefeningen zwaarder maken. Dumbell row, press, fly en crul zijn bekende oefeningen die je met dumbells kan doen. Deze oefeningen zijn voornamelijk goed voor uw armen, schouders en rug. Daarnaast zou je lunges kunnen doen met dumbells in uw hand waardoor u uw benen traint. Met dumbells in uw hand wordt de oefening moeilijker en zwaarder.

De dumbell is gemaakt van gietijzer en heeft een vinyl coating. Door deze coating zorgt ervoor dat de halter minder snel beschadigd en dat die beter de kleur en glans behoudt. Ook is de halter gemakkelijker schoon te maken met deze coating. Daarnaast zal de halter ook minder snel de vloer beschadigen. Daarnaast kan u ook voorkomen dat de halters de vloer beschadigen door een handig opberg rekje te gebruiken voor de halters.

Dit oefenmateriaal is nu niet meer weg te denken is uit de sportschool werd in de 18e eeuw gebruikt om de klok mee te luiden. Daarnaast zijn de dumbells zeer geschikt om thuis te gebruiken. U kan de halters gebruiken voor krachttraining, maar daarnaast worden ze ook veel gebruikt bij revalidatie. De dumbells kunnen zowel door beginnende als professionals gebruikt worden. De dumbell is anatomisch gevormd en heeft hierdoor een uitstekende grip en ligt lekker in de hand.

Van deze dumbell zijn ook nog vele andere gewichten beschikbaar. Zo zijn er de gewicht 0,5 kg (Roze), 1 kg (Geel), 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw), 4 kg (Zwart) en 5 kg (Grijs). Elke dumbell kan op zijn manier bijdragen aan een trainingsprogramma. Zorg dat het gewicht goed bij u past en dat u de dumbells op de juiste manier gebruikt. Doordat u nog alle bewegingsvrijheid heeft is het mogelijk dat u de halters op een verkeerde manier gebruikt en dan is de kans op blessures groter dan wanneer u geen gewichten gebruikt.

Reviews

Pluspunten

  • Goede dumbells voorzien van een vinyl coating
  • Ideaal voor fitness-, fysiotherapie en krachttraining
  • De dumbells liggen lekker in de hand

Related products

Dumbbell set 3 kg Mambo Max

36,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbbell set 2 kg Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbbell set 1 kg Mambo Max

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbbell set 0,5 kg Mambo Max

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Pols enkelgewichten 2 x 5 kg Mambo Max

82,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mambo Max dumbells vinyl 2 x 4 kg

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Zwart
Gewicht: 4 kg
Trainingsniveau: Gevorderd