Serola bekkenband Small

Normaal € 28,99
Vanaf 5 € 28,49
Vanaf 10 € 27,99

Jouw prijs 28,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Maat
Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Serola Small

Een Serola bekkenband kopen betekent kiezen voor een goed ondersteunende en comfortabele bekkenband zwangerschap. Professionele bekkenband aanbevolen door fysiotherapeuten en bekkentherapeuten. Deze bekkenbrace geeft steun en compressie bij zwangerschap en bekkeninstabiliteit.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Serola bekkenband Small is ideaal om voor, tijdens en na de zwangerschap en bevalling te dragen. Bekkenbanden worden gedragen om steun te bieden bij onder andere bekkeninstabiliteit, bekkenpijn, rugklachten en om de lichaamshouding te corrigeren.

Voordelen Serola bekkenband Small

  • Professionele kwaliteit bekkenband zwangerschap
  • Goede ondersteuning voor bekken en onderrug
  • Bekkeninstabiliteit band voor de SI gewrichten

Serola bekkenband Small kopen

Je kunt bij ons altijd de voor jou geschikte Serola bekkenband kopen. Het is uiteraard belangrijk dat je de juiste maat van de Serola bekkenband kiest. Je kunt deze Serola bekkenband zwangerschap kopen in vier opeenvolgende maten. In de uitgebreide product video vind je een uitgebreide uitleg over hoe je de Serola bekkenband het beste kunt dragen en de juiste maat kunt kiezen. Voor verder persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van een bekkenband Serola kun je ook telefonisch contact met ons opnemen.

Serola bekkenband maat

Om de juiste maat van de Serola bekkenband te bepalen dien je jouw heupomtrek op het breedste punt van de heupen op te meten. Dus niet rond jouw middel maar rond de heupen. Houd er bij het kiezen van de juiste maat bekkenband Serola ook rekening mee dat jouw heupomvang later in de zwangerschap zal toenemen. Ook voor een wasbare zwemluier voor jouw baby of peuter kun je bij ons terecht.

HeupomtrekMaat Serola bekkenband
Tot 86 cm Small (maat 1)
86 -102 cm Medium (maat 2)
102 - 117 cm Large (maat 3)
117 - 132 cm Extra large (maat 4)

Deze Serola bekkenband zwangerschap is gemaakt van een non-elastische katoenen laag en een elastische spanlaag. De werking van deze combinatie is vergelijkbaar met de werking van de bekkengewrichten die van nature worden gestabiliseerd door non-elastische ligamenten (banden) en elastische spieren. Een rubberen anti-slip strook voorkomt dat deze SI band omhoog kruipt en zorgt voor exrta draagcomfort. Met Serola ben je verzekerd van een professionele kwaliteit bekkenband met een uitstekend draagcomfort.

De Serola bekkenband is een bekkeninstabiliteit band en is gemaakt om de zogenaamde SI-gewrichten van de onderrug samen te drukken en te ondersteunen. Hierdoor helpt deze bekkenband zwangerschap om de spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken op een natuurlijke en comfortabele wijze te verminderen.

De Serola bekkenband heeft extra spanbanden aan de zijkanten waarmee je de bekkenbrace verder kunt aansnoeren voor extra ondersteuning en een nog beter draagcomfort. Bekijk ook onze uitgebreide product video met duidelijke uitleg en instructies voor het gebruiken van de Serola bekkenband die ook hieronder zijn weergegeven.

Aanbrengen Serola bekkenband

Plaats de Serola bekkenband midden op de rug aan de bovenkant van je bekken. Breng de SI band op de juiste hoogte aan. Houd de uiteinden met jouw linker- en rechterhand vast. Breng het uiteinde in je linkerhand naar jouw buik en houd deze stevig vast. Trek vervolgens het uiteinde in je rechterhand goed van je lichaam af en trek deze aan de zijkant van je lichaam op voldoende spanning. Let er op dat je de bekkenband Serola onder voldoende spanning aanbrengt. Gebruik de elastische spanbanden die zich aan de zijkanten van de Serola bekkenband bevinden voor extra comfort en compressie (samentrekking). Zorg er voor dat de spanbanden van de bekkenband niet te strak zitten.

Posities Serola bekkenband

Er zijn twee posities voor de Serola bekkband. De hogere positie die hierboven is uitgelegd. Deze positie wordt gebruikt in de meeste siutaties. Deze hoge positie is ter ondersteuning van de SI-gewrichten ook wel sacro-iliacale gewrichten genoemd. Gebruik de lage positie van de bekkenbrace als de baby lager in de buik zit of bij een gevoelig bekken of heupen. Kies dan voor een hoogte van de Serola bekkenband die comfortabel aanvoelt. De positie die goed voelt, werkt in de praktijk ook het beste. Gebruik de bekkenband Serola ook na de bevalling om het bekken en de heupen terug te brengen in de goede positie.

Ben je op zoek naar ondersteuning voor je rug? Bekijk dan ons assortiment voor een geschikte rugbrace of andere braces.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Bekkenband zwangerschap
  • Professionele kwaliteit Serola bekkenband
  • Bekkeninstabiliteit band voor de SI gewrichten

Minpunten

  • Let op: meet jouw heupomtrek voor de juiste maat

Related products

Voedingskussen Fico

79,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rugkussen Defa Zwart

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Maat: Small (tot 86 cm), Medium (86-102 cm), Large (102-117 cm), Extra Large (117-132 cm)
Mate van ondersteuning: Gemiddeld, Hoog, Laag