Badverkorter

Normaal € 109,99
Vanaf 2 € 108,99
Vanaf 3 € 107,99

Jouw prijs 109,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 11810

Met behulp van deze badverkorter kun je de badkuip met 30 cm inkorten. Door het gebruik van de badverkorter voor volwassenen glij je minder snel onderuit in bad en zit je bovendien comfortabeler. Ook kun je je voeten goed afzetten tegen de bad verkorter en makkelijker opstaan. De vier solide zuignappen houden de badverkorter volwassenen goed op zijn plaats tegen de achterkant en onderkant van de badkuip. Extra groot formaat badverkorter met een lengte van 37 cm, een breedte van 28 cm en een diepte van 30 cm. Kijk voor extra ondersteuning ook naar een wandbeugel.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Badverkorter volwassenen

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om comfortabel in bad te zitten of uit het bad te stappen. De badkuip is voor sommigen net te lang en te glad om op een veilige manier in bad te zitten. Met behulp van de badverkorter volwassenen zit je voortaan veel comfortabeler en glij je minder snel onderuit. Daarnaast kun je je voeten goed afzetten tegen de bad verkorter en makkelijker opstaan. Door het anti-slip oppervlak aan de bovenkant van de badverkorter volwassenen heb je extra goede grip. Aan de onderkant en achterkant van de badverkorter volwassenen zitten in totaal vier solide zuignappen die de bad verkorter goed op de plaats houden. Met de badverkorter kun je de badkuip met ongeveer 30 cm inkorten. Niet geschikt om te gebruiken als badkrukje om op te zitten en geschikt tot een gebruikersgewicht van 190 kg.

Voordelen badverkorter volwassenen

  • Badverkorter volwassenen om zelfstandig, veilig en comfortabel in bad te gaan
  • Met behulp van deze badverkorter kun je de binnenkant van de badkuip met 30 cm inkorten
  • Professionele kwaliteit bad verkorter met in totaal vier solide zuignappen en in extra groot formaat

Badverkorter voor volwassenen

De badverkorter voor volwassenen heeft een extra groot formaat waardoor er meer dan voldoende ruimte is om je met beide voeten naast elkaar tegen de bad verkorter af te zetten. De afmetingen van de badverkorter voor volwassenen zijn: een lengte van 37 cm, een breedte van 28 cm en een diepte van 30 cm voor het verkorten van de badkuip. De badverkorter voor volwassenen is niet geschikt om tegen aan te zitten en bevestig je dus uitsluitend aan het voeteneinde van de badkup. De badverkorter is voorzien van een voldoende ruime uitsparing voor de kraan zodat het water goed kan blijven doorlopen vanuit de badkraan. De unieke en uitgekiende vormgeving van badverkorter voor volwassenen maakt dat deze universele bad verkorter geschikt is voor de meeste badkuipen. Bovendien laat de badverkorter de afvoer van het bad vrij zodat het water probleemloos kan blijven weglopen. Onder het handvat aan de achterkant van de badverkorter bevindt eveneens zich een opening zodat de badverkorter met water gevuld kan worden voor extra stabiliteit. Brengt het badeinde met ongeveer 30 cm dichterbij om onderuit glijden te voorkomen. Gemaakt van solide kunststof materiaal en aan de bovenkant voorzien van een anti-slip oppervlak. Geschikt tot een maximaal gebruikersgewicht van 190 kg.

Badverkorter kopen

Bij MediPreventie zijn wij er ons van bewust dat de badkamer de ruimte in huis is met de meest val ongelukken. Een goede badverkorter kopen is een zeer goed idee. Badverkorters voor volwassenen en in het bijzonder ook voor ouderen, kunnen het in- en uitstappen van het bad een stuk prettiger en veilig voor de gebruiker maken. Als je zonder bad verkorter in bad zit heb je veel minder ondersteuning en een veel grotere kans om onderuit te glijden terwijl je in bad zit. Als je minder mobiel bent of naarmate je ouder wordt, dan is het regelmatig moeilijker om goed te bukken en te draaien. Hierdoor is het voor veel mensen vaak wat lastiger om zelfstandig in bad te gaan. Het grootste voordeel van een badverkorter kopen is niet alleen dat je het bad kunt inkorten, maar dankzij de anti-slip eigenschappen van de bad verkorter ook meer ondersteuning hebt bij het opstaan in het bad. Ook ideaal voor gebruikers met motorische beperkingen of mensen die wat kleiner van stuk zijn. Deze bad verkorter heeft een gewicht van 1,4 kg. Het maximaal gebruikersgewicht van de badverkorter is 190 kg. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische badkamer hulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Badverkorter volwassenen om zelfstandig, veilig en comfortabel in bad te gaan
  • Met behulp van deze badverkorter kun je de badkuip met 30 cm inkorten
  • Professionele kwaliteit bad verkorter met solide zuignappen

Minpunten

  • De badverkorter is een hygiëne artikel en kan daardoor niet na gebruik geretourneerd worden

Related products

Verstelbare badverkorter

79,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badopstapje

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badopstapje verstelbaar

49,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badrandbeugel

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Antislipmat bad Blauw StayPut

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Antislipmat bad Wit StayPut

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Wandbeugel 40 cm

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit