Badsteun

Normaal € 48,99
Vanaf 2 € 47,99
Vanaf 4 € 46,99

Jouw prijs 48,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: PR45422-R

Deze badsteun is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar extra ondersteuning om zelfstandig in bad te gaan. Met behulp van de bad steun in de kleur lichtgrijs kun je eenvoudig in en uit bad stappen. Door de badsteun hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden. Ideale badbeugel voor ouderen en anderen om met behulp van de badsteun langer zelfstandig, veilig en comfortabel in bad te gaan. Kijk ook naar een andere wandbeugel badkamer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Bad steun

Met behulp van de bad steun kun je eenvoudig voor extra ondersteuning in en rondom het bad zorgen. Doordat de rand van het bad vaak te laag is, moet je te diep bukken om jezelf vast te kunnen houden om in en uit bad te stappen. Om makkelijker in bad te kunnen stappen kun je deze badsteun gebruiken. Door de bad steun hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden en bovendien kun je deze stevige badsteun op verschillende hoogtes vastpakken. Je kunt de bad steun eenvoudig en stevig aan de badrand bevestigen met behulp van de traploos verstelbare draaiklem. De badsteun past op bijna elk badrand en de klem is geschikt voor badranden met een breedte van 7,6 tot 17,7 cm. De binnenzijde van de bad steun is voorzien van een rubberen beschermlaag ter voorkoming van beschadigingen aan het bad. De totale hoogte van de badsteun is 45,5 cm en de hoogte boven de badrand is 37,5 cm. Geschikt tot een gebruikersgewicht van 100 kg en in de kleur lichtgrijs.

Voordelen badsteun

  • Makkelijker in en uit bad stappen met de badsteun
  • Bad steun voor ouderen om zelfstandig en veilig in bad te gaan
  • Professionele kwaliteit badsteun met solide bevestiging in de kleur lichtgrijs

Badsteunen

Als je minder mobiel bent of naarmate je ouder wordt, dan is het regelmatig moeiliijker om goed te bukken en te draaien. Hierdoor is het voor veel mensen vaak wat lastiger om zelfstandig in bad te gaan. De rand van het bad is vaak te laag waardoor je te veel moet bukken om jezelf vast te kunnen houden bij het in en uit bad gaan. Om makkelijker in bad te kunnen stappen kun je gebruik maken van deze badsteunen voor ouderen. Door badsteunen hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden. Ook kun je deze solide badsteun voor ouderen op verschillende hoogtes goed vastpakken. Hierdoor kun je eenvoudiger en met meer comfort in en uit bad stappen. De bad steun op bijna alle badranden en is zonder gebruik van gereedschap te bevestigen. Aan de binnenkant van de badsteun zit een rubberen beschermlaag die voorkomt dat het bad beschadigd. Pas op dat je de klem van de badsteun niet te stevig, te hard vastdraait zodat je alsnog het bad beschadigd. De badsteun voor ouderen is ideaal voor een zorgeloze ondersteuning tijdens het lekker in bad gaan. De badrandbeugel heeft een gewicht van 2,5 kg. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische badkamer hulpmiddelen.

Badsteun gebruiken

De badsteun biedt steun bij het in bad of uit bad gaan. Je kunt niet met jouw volle gewicht op de badbeugel steunen. Pak de bad steun stevig vast bij het in of uit bad gaan en oefen neerwaartse kracht uit op de bovenkant van de badsteun. Oefen geen zijwaartse kracht uit op de badrandbeugel. Hierdoor kan de badsteun losraken en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Gebruik de badsteun niet op baden met een overstekende badrand. Draai de knop niet te strak aan. Dit kan de bad steun en/of het bad beschadigen. Het maximaal gebruikersgewicht van deze badsteun is 100 kg.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Makkelijker in en uit bad stappen met de badsteun
  • Bad steun voor ouderen om zelfstandig en veilig in bad te gaan
  • Professionele kwaliteit badsteun met solide bevestiging in de kleur lichtgrijs

Specificaties

Kleur: Lichtgrijs