• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
AcuTop tape
Selectie verfijnen
Breedte
  1. 5 cm (1)
Lengte
  1. 35 meter (1)
Kleur
  1. Beige (4)
  2. Mix (1)
Prijs
€ 0 € 30 € 0 tot € 30

AcuTop tape

AcuTop is een kwalitatief goed merk van kinesiotape, sporttape, crosstape en acupunctuur pleisters. Deze sporttapes worden veel toegepast bij fysiotherapie, acupunctuur en blessures. Cross tapes van AcuTop zijn huidvriendelijk en gemaakt op basis van traditionele acupunctuur en Traditional Chinese Medicine (TCM) principes. Geschikt voor gebruik door professionals en consumenten.

5 product(en)

Sorteer op:

5 product(en)

Sorteer op:

crosss tape

Veelgestelde vragen

Wat is AcuTop tape?

AcuTop is een kwalitatief goed merk van kinesiotape, sporttape, crosstape en acupunctuur pleisters. Deze sporttapes worden veel toegepast bij fysiotherapie, acupunctuur en blessures. Cross tapes van AcuTop zijn huidvriendelijk en gemaakt op basis van traditionele acupunctuur en Traditional Chinese Medicine (TCM) principes. AcuTop tape is geschikt voor gebruik door professionals en consumenten.

Wat is cross tape?

Cross tape is een huidvriendelijke rastervormige acupunctuur pleister die je op de huid kunt aanbrengen. Cross tape wordt gebruikt op energie geladen punten van het lichaam zoals triggerpoints, pijn punten en acupunctuurpunten. Daarnaast is cross tape geschikt voor het beïnvloeden van de energiebanen in het lichaam (meridianen). Vaak wordt al kort na het aanbrengen van crosstape een verbetering van de beweeglijkheid en een duidelijke vermindering van pijn ervaren. Cross tape kun je goed combineren met medical taping met kinesiotape.

Waarom AcuTop tape kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment kinesiotape, sporttape, cross tape en acupunctuur pleisters aan en leveren zeer snel. Je kunt kiezen uit de volgende merken kinesiotape: AcuTop tape, CureTape, Nasara tape, MediPreventie kinesiotape en EasyTape. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor andere verbruiksartikelen met een professionele kwaliteit zoals massage olie en FIT sportbalsem. Kijk ook eens naar onze massage artikelen. Kies een hoeslaken massagetafel in maar liefst 15 verschillende mooie kleuren. Of hoofdsteunhoesjes, face covers, massage hulpmiddelen, knierollen voor op de massagetafel of onderzoekbankpapier. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Wat is een acupunctuur pleister?

Acupunctuur pleisters worden ingezet op energiegeladen punten van het lichaam. Het doel van de behandeling is om de energie weer ongestoord te laten vloeien en daardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. In de meeste gevallen wordt al kort na het aanbrengen van de raster tape een verbetering van de beweeglijkheid en een duidelijke vermindering van pijn ervaren. Je kunt een huidvriendelijke acupunctuur pleister op vrijwel alle lichaamsdelen aanbrengen. Het materiaal van AcuTop acupunctuur pleisters is van hoogwaardige kwaliteit en belemmert je niet tijdens het werk, sport of vrije tijd. Met deze watervaste acupunctuur pleisters kun je zonder problemen zwemmen en douchen. Je hoeft de acupunctuur pleister hiervoor in principe niet opnieuw aan te brengen. De latexvrije acupunctuur pleisters zijn zonder toevoeging van medicijnen en kunnen meerdere dagen blijven zitten.

Hoe cross tape gebruiken?

Bij het gebruiken en aanbrengen van cross tape moet je goed op een aantal dingen letten. Voor een optimale hechting moet de huid schoon, droog en vetvrij zijn. Vermijd plooien bij het aanbrengen van cross tape of een acupunctuur pleister. Verwijder overmatig veel haar met bijvoorbeeld een trimmer voordat je de cross tape aanbrengt. Zoek de plek op je lichaam waar de pijn zich bevindt en breng op deze plek een cross tape aan. Voor de beste werking en om de crosstape eenvoudig aan te brengen, adviseren wij om een plastic pincet of een houten prikker te gebruiken, zodat de acupunctuur pleister in principe niet niet met de vingers in contact komt. Scan met de cross tape aan de pincet of houten prikker het aangedane gebied. Je merkt dat de crosstape buigt naar het huidgebied dat positief geladen is. Breng op deze plek de cross tape, bij voorkeur diagonaal aan. Acupunctuur pleisters en cross tapes mag je niet gebruiken op wondjes.

Wat is medical tape of kinesio tape?

Medical tape heeft dezelfde eigenschappen als de menselijke huid voor wat betreft elasticiteit en dikte. Door de rekbaarheid past kinesiotape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten. Kinesiotape of medical tape vermindert de pijn bij blessures, vergroot de mobiliteit bij gewrichtsklachten en masseert het bindweefsel in combinatie met bewegingen die je maakt. Kinesiotape is een elastische katoenen sporttape met een acryl lijmlaag, is waterbestendig en blijft gedurende meerdere dagen zitten.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+