Vloermarkering set 10 stuks Cawila

Normaal € 9,99
Vanaf 2 € 9,79
Vanaf 4 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Kleur:
Productnummer: 1000615314/561003Ro

Deze set anti-slip markeerschijven van Cawila bestaat uit 10 markeringsschijven in de kleur Rood. Deze markeerschijven worden gebruikt om buiten of binnen een parcours uit te zetten en als vloermarkering. De markeerschijven zijn verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Wit, Blauw, Geel en Oranje. Bekijk ook onze overige trainingshoedjes.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze vloermarkering set is erg geschikt om te gebruiken bij zaalsporten en gymnastiek. Dankzij de antislip eigenschappen zijn ze ideaal als marker voor in de zaal. Deze Cawila schijven worden daarom ook veel gebruikt tijdens zaalvoetbal en zaalhockey. 

De set is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Ze zijn erg handig te gebruiken om eenvoudig effectieve oefeningen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een oefeningen waarbij je moet dribbelen of slalommen. Daarnaast is deze vloermarkering ideaal te gebruiken als trainingsmateriaal bij coördinatietraining of cognitieve training.

Deze set vloermarkering schijven set bestaat uit 10 schijven per set. Een schijf heeft een diameter van 15 centimeter. De set wordt geleverd exclusief een houder! Deze is wel los verkrijgbaar. Ook goed te combineren met onze overige sportartikelen.

Soort trainingsmateriaal: Trainingshoedjes
Kleur: Blauw, Geel, Oranje, Rood, Wit

Pluspunten

  • Geschikt trainingsmateriaal voor in de zaal
  • Bevat antislipmateriaal

Minpunten

  • Exclusief houder!