Urinefles voor Vrouwen Melkwit

Normaal € 3,49
Vanaf 2 € 3,29
Vanaf 5 € 2,99

Jouw prijs 3,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR50565-2

De urinefles voor vrouwen is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen. Deze urinefles vrouw maakt het mogelijk om te plassen terwijl je in bed ligt of onderweg bent. De ergonomische vorm van de urinefles voor vrouwen is speciaal voor dames ontworpen. Door de schuin aflopende voorzijde is de urinefles vrouw melkwit gemakkelijk te plaatsen. Hierdoor is de urinefles voor vrouwen zowel prettig voor de gebruiker als de verzorgende.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Kun je of mag je niet uit bed komen om naar het toilet te gaan? Dan biedt deze urinefles voor vrouwen uitkomst. Met deze urinefles vrouw kun je in bed blijven en toch plassen. Als je bedlegerig bent, dan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk in bed blijft. De urinefles voor vrouwen maakt het mogelijk om je kleine behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Je kunt de urinefles vrouw met behulp van de schuin aflopende voorkant eenvoudig tegen het lichaam plaatsen. Hierdoor hoef je jezelf of de gebruiker in beperkte mate te verplaatsen om de urinefles voor vrouwen te kunnen gebruiken. Dit is zowel prettig voor de bedlegerige gebruiker, als voor de verzorgende.

Je kunt de plasfles vrouw met deksel afsluiten, zodat er geen nare luchtjes vrijkomen. Dit urinaal voor vrouwen met deksel heeft liggend op de platte kant een lengte van 27 cm, een breedte van 10 cm, een diepte van 11 cm en een opening van 9 cm. De vrouwen plasfles is gemaakt van stevig kunststof dat hittebestendig is tot 80°C. De inhoud van de plasfles voor vrouwen is 1 liter. Op de urinefles voor dames is de inhoud in stappen van 100 ml weergeven. Zo kun je dus aflezen hoeveel urine er in de plasfles vrouw zit. Dat is makkelijk als je jouw vochtbalans in de gaten moet houden. Je kunt de urinefles vrouw gemakkelijk schoonmaken met allesreiniger. Tip: kijk ook naar de los verkrijgbare urinaalhouder waarmee je het urinaal aan het bed of rolstoel kunt hangen. En kijk natuurlijk ook naar de urinaalborstel waarmee je het urinaal goed kunt schoonmaken.

Voordelen urinefles voor vrouwen met deksel

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Door de schuin aflopende voorzijde is de urinefles voor vrouwen makkelijk te plaatsen
  • De ergonomische vorm van de urinefles voor vrouwen is speciaal voor dames ontworpen

Als je niet uit bed kan of mag komen om gebruik te maken van het toilet, dan heb je een urinefles voor vrouwen nodig. Met een vrouwen urinefles kun je de urine eenvoudig opvangen. Uiteraard is de urinefles vrouw met deksel in verband met nare luchtjes. Ook is dit handig als je de urinefles voor vrouwen wilt meenemen om te legen. Ook is de dames urinefles voor onderweg of op reis een handige en praktische oplossing als er geen toilet of geen schoon toilet voorhanden is. Deze urinefles voor vrouwen is gemaakt van kunststof en is speciaal voor dames vormgegeven. Bovendien heeft de vrouwen urinefles een duidelijk afleesbare inhoudstabel op de buitenkant gedrukt. De inhoudstabel wordt uitgedrukt in milliliters en de maximale inhoud van de dames plasfles is 1 liter. Dit is handig als je bijvoorbeeld jouw vochtbalans goed in de gaten moet houden. De urinefles voor vrouwen is afsluitbaar met een deksel die vast zit aan de hals van de vrouwen urinefles. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Door de schuin aflopende voorzijde is de urinefles vrouw makkelijk te plaatsen
  • De ergonomische vorm van de urinefles voor vrouwen is speciaal voor dames ontworpen

Minpunten

  • De urinefles voor vrouwen is een hygiëne artikel en kan daardoor niet geretourneerd worden

Related products

Urinaalborstel

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Urinaal houder

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Urineschuitje

20,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedpan met deksel

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Bedpan RVS

49,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit