Tuitbeker ouderen Blauw

Normaal € 8,89
Vanaf 2 € 8,69
Vanaf 5 € 8,49

Jouw prijs 8,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: PR65666-B

Voor veel ouderen is het soms lastig om goed uit een glas of beker te drinken. Deze tuitbeker volwassenen met twee tuitdeksels is dan een uitkomst. De transparante tuitbeker ouderen is een doseerbeker met een lange tuit zodat je in een goede drinkhouding comfortabel kunt drinken. De tuitbeker volwassenen met duidelijke weergave van de inhoud zorgt ervoor dat je de vloeistof goed doseert en voorkomt morsen met deze aangepaste beker.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De tuitbeker voor ouderen is niet alleen ideaal om te gebruiken door ouderen maar handig voor iedereen die moeite heeft met drinken. De tuitbeker voor volwassenen zorgt voor een geleidelijke dosering van de inhoud waardoor gebruikers rustig en gecontroleerd kunnen drinken. De tuitbeker voor ouderen heeft twee uitwisselbare tuitdeksels waarvan één tuitdeksel met een grote opening waarin een rietje past (5 mm) en een tuitdeksel met een kleine opening. De tuitbeker volwassenen heeft een handzaam formaat en een inhoud van 250 ml. Op de tuitbeker voor ouderen in de kleur Blauw is de inhoud in stappen van 50 ml aangeduid op de doseerbeker. De tuitbeker ouderen kan zowel in de vaatwasser als de autoclaaf worden gereinigd en is geschikt om in de magnetron te gebruiken.

Voordelen tuitbeker ouderen Blauw

  • Handige en praktische tuitbeker ouderen voor een geleidelijke dosering
  • Ideale tuitbeker voor ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken
  • Rustig, gecontroleerd en zonder morsen drinken met de tuitbeker volwassenen

Tuitbekers voor ouderen en andere volwassenen worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er gecontroleerd mee kunt drinken. En bovendien verslikken en morsen mee kunt voorkomen. Tuitbekers helpen ouderen bij minder kracht in de armen, polsen en vingers om met behulp van de lange tuit toch gemakkelijk en comfortabel te blijven drinken. Het uitstromen van de vloeistof vanuit de tuitbeker ouderen kan eenvoudig gestopt worden door het luchtgaatje in de deksel van de doseerbeker met de vinger te blokkeren. De tuitbekers voor ouderen van Able2 zijn transparant en inclusief twee tuitdeksels die je afwisselend kunt gebruiken. Doordat de tuitbeker transparant is, kun je goed zien hoeveel inhoud er nog in de drinkbeker zit. De tuitbeker voor ouderen heeft een inhoud van 250 ml. Op de doseerbeker voor ouderen is de inhoud in stappen van 50 ml aangeduid op de doseerbeker. De professionele tuitbekers voor ouderen worden compleet geleverd inclusief twee tuitdeksels. Deze tuitdeksels sluiten nauw en goed aan om lekkage te voorkomen. Eén tuitdeksel heeft een diameter van 3 mm en is daarmee bedoeld voor vloeibare voedingen. De tweede tuitdeksel heeft een grotere opening van 5 mm en is daarmee bedoeld voor halfvaste voedingen. De tuitbekers voor ouderen en de bijhorende deksels zijn gemaakt van polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Handige en praktische tuitbeker ouderen voor een geleidelijke dosering
  • Ideale tuitbeker voor ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken
  • Rustig, gecontroleerd en zonder morsen drinken met de tuitbeker volwassenen

Specificaties

Kleur: Blauw