Sporttape Geel Cawila 6 stuks

Normaal € 28,99
Vanaf 2 € 28,79
Vanaf 4 € 28,49

Jouw prijs 28,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: Sporttape Geel 6 st

Sporttape Geel 6 stuks van Cawila heeft een uitstekende kleef- en trekkracht. Bovendien is de witte sport tape slipbestendig. Deze niet-elastische sporttape is verkrijgbaar per stuk en in verschillende kleuren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Sporttape Geel 6 stuks

Sporttape geel is zeer belangrijk in de sportwereld, omdat preventief tapen veel wordt gebruikt om blessures te voorkomen. Binnen risicosporten zoals fitness, voetbal, hardlopen, hockey en tennis is het preventief tapen zeer van belang. Deze gele sporttape heeft een breedte van 3,8 cm en een lengte van maar liefst 10 meter.

De breedte van 3,8 cm is de standaard breedte die fysiotherapeuten en sportverzorgers gebruiken. Deze gele katoenen tape is niet-elastisch in tegenstelling tot de elastische kinesiotape. Bovendien is deze sporttape huidvriendelijk en gemaakt van de beste kwaliteit materialen.

De zes gele sporttape rollen zijn zeer geschikt om te gebruiken bij het sporten. Daarnaast worden ze veel gebruikt voor fysiotherapie, sportverzorging en blessure behandeling. Deze sporttape bieden we aan in de kleuren Blauw, Wit, Rood, Zwart en Geel.

Deze Cawila sporttape kan ook per stuk of in zes verschillende kleuren besteld worden. Deze sterke sport tape is gemaakt door onze uitstekende Duitse leverancier Cawila.

Het intapen van de gewrichtsbanden of spieren met sporttape verminderd de kans op blessures. Deze zes gele rolletjes hebben een kunststof kern waardoor ze eenvoudig afrolbaar zijn. In ons ruime assortiment vind je ook verschillende andere artikelen op het gebied van sportverzorging.

Voordelen Sporttape Geel Cawila 6 stuks

  • Ideaal voor preventief tapen
  • Zeer geschikt voor sportverzorging
  • Gemakkelijk afrolbaar

Beoordelingen

Pluspunten

  • Gemakkelijk afscheurbaar
  • Uitstekende kwaliteit
  • Goede trek- en kleefkracht

Specificaties

Rekbaarheid: Niet elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Geel
Lengte : 10 meter
Breedte: 3,8 cm
Aantal rollen: 6 rollen
Soort tape: Sporttape