SecuCare wandbeugel 30 cm Basic

Normaal € 16,99
Vanaf 2 € 16,79
Vanaf 4 € 16,49

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 8010.900.30

Deze SecuCare wandbeugel 30 cm is een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar extra ondersteuning in de badkamer, douche, het toilet of elders in huis. Wandbeugels geven steun, comfort en veiligheid. Met behulp van een douche beugel of toiletbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken. De toplaag van deze wandbeugel 30 cm is geribbeld voor een extra stevige grip. Deze wandbeugels zijn ook verkrijgbaar met een lengte van 45 cm en 60 cm. Kijk ook naar een andere wandbeugel of toiletbeugels.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Wandbeugel 30 cm

Als je moeite hebt om te gaan zitten en opstaan, dan is het vaak wat lastiger om zelf naar het toilet, onder de douche of in bad te gaan. De wandbeugel 30 cm Basic van SecuCare geeft extra houvast bij het gaan zitten en opstaan. Doordat de wandbeugel een geribbelde toplaag heeft heb je extra grip, waardoor je handen niet weg kunnen glijden als je op staat of gaat zitten. De wandbeugel is niet bedoeld om het gehele lichaamsgewicht te dragen en is bedoeld als ondersteuning bij het zitten en staan. Het draagvermogen van de wandbeugel 30 cm is 110 kg, waardoor deze douchebeugel en toiletbeugel door veel mensen te gebruiken is. De wandbeugel kan aan beide uiteinden met drie schroeven aan de muur bevestigd worden. Deze kunststof wandbeugels hebben ronde bevestigings- en afdekplaatjes en zijn inclusief montagemateriaal. Professionele kwaliteit wandbeugel 30 cm met een gewicht van 400 gram, een breedte van 85 mm en een diepte van 80 mm. De SecuCare wandbeugel 30 cm kan niet worden ingekort.

Voordelen SecuCare wandbeugel 30 cm

  • De wandbeugel 30 cm geeft extra ondersteuning in de badkamer, douche of het toilet
  • Met behulp van een douche beugel of toiletbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken
  • Professionele kwaliteit SecuCare wandbeugel 30 cm met solide bevestiging

Het is niet prettig als je hulp nodig hebt om naar het toilet te gaan of in bad te gaan. Het liefst blijf je dit zolang mogelijk zelf doen, zodat je meer privacy hebt en niet van anderen afhankelijk bent. Als je een verminderde mobiliteit of motoriek hebt dan helpt de SecuCare wandbeugel 30 cm bij het opstaan en gaan zitten. Door de wandbeugel 30 cm vast te houden kun je jezelf tegenhouden als je gaat zitten en je kan je aan de wandbeugel omhoog trekken om te gaan staan. Deze SecuCare wandbeugel heeft veel verschillende toepassingen en wordt daarom ook wel een douche beugel, badkamer beugel of toilet beugel genoemd. Vooral in bad gaan is een hele uitdaging als je een verminderde mobiliteit hebt. Door de wandbeugel 30 cm heb je meer controle en zekerheid met het in en uit bad te gaan. Maar het blijft een uitdaging om over de badrand te komen en niet uit te glijden als je in bad stapt. Daarom adviseren wij je om ook eens te kijken naar de badrandbeugel. Dit is dus geen wandbeugel maar een beugel die specifiek geschikt is om op de badrand te plaatsen. Met behulp van deze badbeugel kun je eenvoudig in en uit bad stappen. Door de badrandbeugel hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden. Voor extra ondersteuning bij het gaan zitten en het opstaan van het toilet is de toiletbeugel opklapbaar een prima oplossing. Dit is een toilet wandbeugel in een extra groot en stevig formaat. Bovendien is deze toiletbeugel opklapbaar.

Bekijk ons uitgebreide assortiment voor nog meer handige en praktische badkamer hulpmiddelen of toilethulpmiddelen voor meer ondersteuning en comfort in de badkamer, douche of het toiet.

Beoordelingen

Pluspunten

  • De wandbeugel 30 cm geeft extra ondersteuning in de badkamer, douche of het toilet
  • Met behulp van een douche beugel of toiletbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken
  • Professionele kwaliteit SecuCare wandbeugel 30 cm met solide bevestiging

Specificaties

Kleur: Wit