Reflexhamer Babinski Moves

Normaal € 8,99
Vanaf 5 € 8,79
Vanaf 10 € 8,49

Jouw prijs 8,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Productnummer: 08-050102

De Babinsky reflexhamer is zwaarder dan de andere reflexhamers. De reflex hamer model Babinsky wordt gebruikt bij het onderzoeken van de voetzoolreflex en is een belangrijk onderdeel van het neurologisch onderzoek. De reflexhamer is uitgevoerd met een ronde kop die in twee richtingen gebruikt kan worden. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor een geschikte reflexhamer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Babinski reflex treedt op als er stevig wordt gewreven over de zijkant van de voetzool. Deze reflex kan zowel voorkomen bij kinderen als volwassenen. Deze Babinski hammer wordt gebruikt om een juiste diagnose te stellen en om een vervolgtraject te bepalen. Bij het testen van een voetzool reflex wordt er een stevig (pijnloos) tikje met de reflexhamer Babinski uitgedeeld om een reactie te testen. De kop van deze Babinski reflexhamer heeft voldoende massa om een stevig tikje uit te delen maar is toch zacht genoeg zijn om geen pijn te veroorzaken. Reflex hamers worden veel gebruikt door artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medische professionals

De onderkant van de reflex hamer Babinski beschikt over een kleine punt die ook gebruikt kan worden om pijn en tastgevoeligheid te testen. De ronde rubberen kop van de Babinski hammer is verstelbaar in twee richtingen. De Babinski reflex hamer is nauwkeurig uitgebalanceerd en ligt comfortabel in de hand. Deze reflex hamer heeft een lengte van 22 cm en is iets zwaarder dan de andere reflexhamers en heeft een gewicht van 140 gram. De Babinski hamer is van uitstekende kwaliteit verchroomd roestvrij staal.

Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte artikelen op het gebied van praktijkinrichting.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Reflexhamer met verstelbare ronde rubberen kop
  • Voor het testen van de voetzool reflex
  • Reflex hamer Babinski ligt comfortabel in de hand